FEESTEDITIE: Mountainbikewedstrijd ten voordele van het wetenschappelijke onderzoek

Zaterdag 21 september 2024

Op 21 september 2024 springen we voor de vijfde keer op de fiets en maken we van onze jaarlijkse mountainbikewedstrijd een echte feesteditie! Kom jij fietsen en vieren samen met ons?

Schriijf je nu al in met 1 of meerdere teams van 5 renners en steun zo het wetenschappelijk onderzoek aan het UZA. We roepen jullie op om met meer vrouwen aan de start te staan! We voorzien een apart klassement en prijzen voor de voltallige vrouwenploegen. 

Net zoals de vorige edities, is de start en aankomst van de wedstrijd op het unieke domein Wolvenbos in Kapellen. Een prachtig parcours, door privédomeinen, van ongeveer 25 km wordt speciaal voor deze gelegenheid samengesteld. Aansluitend, kan u genieten van een gezellig samenzijn met een verfrissend drankje en lekker eten. 

Steun jij het onderzoek? 

Elk team kan 5 supporters meebrengen. Per team, inclusief supporters, betaal je € 5500. De opbrengst gaat naar het wetenschappelijk onderzoek. Vorig jaar hebben we een recordbedrag ingezameld van maar liefst €243 020. We hopen samen met jullie dit tijdens onze feesteditie te kunnen verbreken! 

Schrijf je hier in! 

 

 

Herbeleef de vierde editie: 

Dank aan al onze partners: de gemeente Kapellen, privé-eigenaars, WTC Kapellen, DPG Media, Havenbedrijf Antwerpen, BMW, Désiré de Lille, Ambuce, Move-to-Cure, APE NV, Duvel Moortgat, Stélina Invest.

Laatst aangepast: 24 november 2023
Auteur(s):