Mountainbikewedstrijd en online veiling

Doe mee samen met Nathan Van Hooydonck aan de 5e editie van de Wolvenbos mountainbikewedstrijd op 21 september 2024 en maak kans op een gesigneerd wielershirt van Wout Van Aert of Jonas Vingegaard.

Lees meer

Bossierock 2024

Op 27 juli vindt in Vorselaar de volgende editie van Bossierock plaats! Het wordt een gezellig festival voor jong en oud, met optredens, een buitenterras en een kidscorner. De opbrengst gaat naar de dienst neurochirurgie aan het UZA.

Lees meer

Don't Stop The Beat

Na het succes van vorig jaar, staat op 9 oktober de 2e editie van Don't Stop the Beat ❤️ gepland, tvv het onderzoek naar plotse hartdood. Geniet van live optredens van And They Spoke in Anthems, Hannelore Bedert en Bart Peeters (solo).

Boek hier je tickets

Steun een project

Topklinisch onderzoek, de beste zorg op maat. Van nieuwe mogelijkheden met celtherapie tot een uniek centrum voor moeders en kinderen.

Schenk online

Jouw steun is belangrijk. Investeer samen met ons en geef innovatie alle kansen.

Richt een fonds op

Wist je dat je zelf een fonds kan oprichten? Zo zamel je gestructureerd geld in voor een onderzoeksproject naar jouw keuze.

Mijn testament

Neem UZA foundation op in je testament.
Samen bouwen aan de toekomst

Kinderen die ongeneeslijk ziek zijn. Kankerpatiënten bij wie de behandeling niet aanslaat of bij wie de kanker telkens terugkomt. Aantastingen van de hersenen zoals bij de ziekte van Parkinson of auto-immuunziekten waarbij we symptomen proberen te verhelpen, maar de oorzaken nog onvoldoende kennen. Mensen met een zeldzame ziekte, die niet enkel hopen op een correcte diagnose, maar ook op een daadwerkelijke behandeling.

UZA foundation steunt onderzoekers die hierin het verschil kunnen maken door nieuwe behandelingen te ontwikkelen of bestaande behandelingen te verbeteren. Ook jij kan hierin een rol spelen. Jouw schenking kan een belangrijke hefboom zijn om patiënten een echte of een betere oplossing aan te bieden. Lees er meer over via onze campagnewebsite.

Recente projecten

- Maak Selectie -

Erfelijke Zeldzame Ziekten

Tijdens een voetbalwedstrijd maakt één doelpunt in één seconde een wereld van verschil. In ons lichaam kan één gen de gamechanger zijn. Kleine verschillen met enorme impact. Help mensen met een zeldzame ziekte, die niet enkel hopen op een correcte diagnose, maar ook op een daadwerkelijke behandeling.
Lees meer
- Maak Selectie -

Beweegtrajecten

Bewegen is gezond. Meer nog, bewegen is essentieel ook als je gezondheid het even laat afweten. Daar zijn we binnen het UZA van overtuigd. Onze beweegtrajecten vormen een mooie aanvulling op de revalidatie maar zorgen er vooral voor dat beweging en sporten een duurzame gewoonte wordt. Naast de fysieke voordelen, hebben de beweegtrajecten ook een positieve impact op de mentale weerbaarheid: patiënten hebben minder last van angsten en depressieve gevoelens.
Lees meer
- Maak Selectie -

Cellulaire immuuntherapie

1 op 3 Belgen krijgt vroeg of laat te maken met kanker. Immuuntherapie kan een belangrijke aanvullende behandeling zijn om de levensverwachting bij bepaalde kankers te verhogen.
Lees meer
Hoe kan ik steunen?

Elke gift is belangrijk. Steunen kan heel makkelijk door online te schenken (IBAN BE69 0017 9875 6478 / BIC GEBABEBB),

door de UZA foundation op te nemen in je testament, door een specifiek project te steunen of door je eigen fonds op te richten.

Lees verder

Wil je op de hoogte blijven van het onderzoek aan het UZA? Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief

Contacteer ons

UZA foundation team - van links naar rechts: 
Emma Staut, Axelle Staes, Sofie Loos, Valerie Rigaumont en Ann Verbeeck 

IBAN BE69 0017 9875 6478 / BIC GEBABEBB

Tel: +32 3 821 41 97

GSM: +32 498 07 71 20

Mail: uzafoundation [at] uza [dot] be

Adres: Drie Eikenstraat 655, 2650 Edegem 

Volg ons op Facebook

Laatste nieuws