Hello Fred bloemenbox

Fred Verhaeghe verloor zijn vrouw Hadewych aan MSA. Om geld in te zamelen voor het onderzoek naar MSA, verkoopt hij dit jaar opnieuw mooie boeketten aan € 35 per stuk. Ook jij kan zo'n boeket kopen en zo het onderzoek naar MSA steunen.

Lees meer

Fractie van een seconde

Kom jij op 28 mei naar de benefietvoorstelling Fractie van een seconde? Per ticket gaat er €25 naar het onderzoek van het traumacentrum onder leiding van Dr. Philip Verdonck. Het wordt een heerlijke combinatie van muziek, humor en situaties die uit het leven gegrepen zijn.

Koop tickets

Kunst van het kankeren

Steun het CAR-T onderzoek tegen kanker en sluit je aan op zondag 26 mei in de Arenberg voor een onvergetelijke avond vol muziek, inspiratie en solidariteit! Een kans om samen te komen en je steentje bij te dragen aan de strijd tegen kanker. Samen maken we het verschil.

Meer info

Steun een project

Topklinisch onderzoek, de beste zorg op maat. Van nieuwe mogelijkheden met celtherapie tot een uniek centrum voor moeders en kinderen.

Schenk online

Jouw steun is belangrijk. Investeer samen met ons en geef innovatie alle kansen.

Richt een fonds op

Wist je dat je zelf een fonds kan oprichten? Zo zamel je gestructureerd geld in voor een onderzoeksproject naar jouw keuze.

Mijn testament

Neem UZA foundation op in je testament.
Samen bouwen aan de toekomst

Kinderen die ongeneeslijk ziek zijn. Kankerpatiënten bij wie de behandeling niet aanslaat of bij wie de kanker telkens terugkomt. Aantastingen van de hersenen zoals bij de ziekte van Parkinson of auto-immuunziekten waarbij we symptomen proberen te verhelpen, maar de oorzaken nog onvoldoende kennen. Mensen met een zeldzame ziekte, die niet enkel hopen op een correcte diagnose, maar ook op een daadwerkelijke behandeling.

UZA foundation steunt onderzoekers die hierin het verschil kunnen maken door nieuwe behandelingen te ontwikkelen of bestaande behandelingen te verbeteren. Ook jij kan hierin een rol spelen. Jouw schenking kan een belangrijke hefboom zijn om patiënten een echte of een betere oplossing aan te bieden. Lees er meer over via onze campagnewebsite.

Recente projecten

- Maak Selectie -

Erfelijke Zeldzame Ziekten

Tijdens een voetbalwedstrijd maakt één doelpunt in één seconde een wereld van verschil. In ons lichaam kan één gen de gamechanger zijn. Kleine verschillen met enorme impact. Help mensen met een zeldzame ziekte, die niet enkel hopen op een correcte diagnose, maar ook op een daadwerkelijke behandeling.
Lees meer
- Maak Selectie -

Beweegtrajecten

Bewegen is gezond. Meer nog, bewegen is essentieel ook als je gezondheid het even laat afweten. Daar zijn we binnen het UZA van overtuigd. Onze beweegtrajecten vormen een mooie aanvulling op de revalidatie maar zorgen er vooral voor dat beweging en sporten een duurzame gewoonte wordt. Naast de fysieke voordelen, hebben de beweegtrajecten ook een positieve impact op de mentale weerbaarheid: patiënten hebben minder last van angsten en depressieve gevoelens.
Lees meer
- Maak Selectie -

Cellulaire immuuntherapie

1 op 3 Belgen krijgt vroeg of laat te maken met kanker. Immuuntherapie kan een belangrijke aanvullende behandeling zijn om de levensverwachting bij bepaalde kankers te verhogen.
Lees meer
Hoe kan ik steunen?

Elke gift is belangrijk. Steunen kan heel makkelijk door online te schenken (IBAN BE69 0017 9875 6478 / BIC GEBABEBB),

door de UZA foundation op te nemen in je testament, door een specifiek project te steunen of door je eigen fonds op te richten.

Lees verder

Wil je op de hoogte blijven van het onderzoek aan het UZA? Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief

Contacteer ons

UZA foundation team - van links naar rechts: 
Emma Staut, Axelle Staes, Sofie Loos, Valerie Rigaumont en Ann Verbeeck 

IBAN BE69 0017 9875 6478 / BIC GEBABEBB

Tel: +32 3 821 41 97

GSM: +32 498 07 71 20

Mail: uzafoundation [at] uza [dot] be

Adres: Drie Eikenstraat 655, 2650 Edegem 

Volg ons op Facebook

Laatste nieuws