Koop een boek en ondersteun het wetenschappelijk onderzoek

Koop een hardcover boek en ondersteun zo het wetenschappelijk onderzoek aan het UZA. De hardcover prentenboeken zijn ontzettend leuk cadeau te geven! Zo maak je iemand blij met een mooi boek en ondersteun je tegelijk de strijd tegen hersenkanker bij kinderen.

Je kunt kiezen tussen de volgende boeken:

  • Apen apen apen na: Apen halen apenstreken uit. In deze jungle kennen de chimpansees en de gorilla's daar alles van!Wat als er plots een echte spiegel in het oerwoud opduikt? Hoe komt die daar toch terecht? Hoe reageert Zilverrug op dit nieuwe, glimmende voorwerp? Blazen de gorilla's de aftocht of apen de apen de apen na? En... wacht eens, wat heeft kaketoe met dit alles te maken? Prijs € 25,- per boek, eventuele verzendkosten: €6,90.
  • Kakentoe in het oerwoud: Kaketoe vindt de geluiden in de jungle maar niets. Hij wil het liever stil en fantaseert erop los hoe hij de dieren kan doen zwijgen. Door één luide kreet om stilte komt hij vast te zitten, kan kaketoe terug vrijkomen? En wil kaketoe het nadien nog steeds stil? Prijs € 25,- per boek, eventuele verzendkosten: €6,90.
  • Een handje voor jou papa: het ‘handje’ uit de titel betreft een Antwerps Handje en de ‘papa’ is Simon Hakker, de mede-uitvinder van het bekende streekproduct. Het boek werd geschreven door dochter Joyce Bloch-Hakker. Het boek beschrijft het vroegere Antwerpen, gezien door de ogen van een kind. Dit boek met harde kaft en 126 pagina’s kost 29,90, verzendkosten. € 7,50. 

 

Bestel eenvoudig online

Wil je liever geen boek kopen maar het onderzoek steunen met een gift? Dat kan heel eenvoudig online. Alvast heel veel dank voor je steun! 

Laatst aangepast: 09 november 2021
Auteur(s):