Steun een project

Topklinisch onderzoek, de beste zorg op maat. Van nieuwe mogelijkheden met celtherapie tot een uniek centrum voor moeders en kinderen.

Schenk online

Jouw steun is belangrijk. Investeer samen met ons en geef innovatie alle kansen.

Richt een fonds op

Wist je dat je zelf een fonds kan oprichten? Zo zamel je gestructureerd geld in voor een onderzoeksproject naar jouw keuze.

Mijn testament

Neem UZA foundation op in je testament.

Een actie onder de UZA foundation, dat kan!

Wil je graag een bestaand project, een specifieke dienst of een onderzoek dat jou nauw aan het hart ligt steunen? Dat kan door een actie te organiseren. UZA foundation helpt je graag! We helpen je je actie aan te kondigen via online en offline kanalen, verzamelen het ingezamelde geld en zorgen ervoor dat de giften bij het juiste project terechtkomen. Wil je graag een actie starten? Contacteer ons. Bekijk hier de lopende acties.

Group content
De warmste held
Jouw actie voor UZA foundation maakt jou tot onze held! Start je eigen actie op of doe dit samen met je collega’s, vrienden/familie, school of vereniging. Er zijn vele mogelijkheden. Jouw actie helpt het wetenschappelijk onderzoek vooruit!
Lees meer
Group content
Loopwedstrijden voor UZA foundation
Loop jij, je club of je bedrijf binnenkort een loopwedstrijd mee? En wil je graag €250 (held) of €1000 (superheld) inzamelen voor een onderzoek aan het UZA?
Lees meer
Group content
Mountainbike wedstrijd tvv kankeronderzoek - editie 2021
Op zondag 12 september 2021 verschenen 39 teams aan de start van de unieke mountainbike wedstrijd op het domein Wolvenbos. Samen zamelden we maar liefst €210.000 in voor het kankeronderzoek aan het UZA. Bedankt aan iedereen!
Lees meer
Group content
Naar een transfusieloze behandeling van leukemie
Elke patiënt verkiest om behandeld te worden op een manier waarop hij of zij zo weinig mogelijk last heeft van neveneffecten en waarbij de minst ingrijpende methoden gebruikt worden, vooral als de ziekte zelf al moeilijk te verdragen is. De therapeutische aanpak “apoptose” (kankercellen stimuleren om zichzelf te doden) zou een optimaal antwoord kunnen zijn op de wensen en verwachtingen van de patiënt en het medisch personeel. Deze veelbelovende aanpak verdient onze aandacht en tijdig onderzoek.
Lees meer
Group content
Move for Parkinson
Prof. Cras en zijn team ontvingen op 6 november 2019 een cheque van Move for Parkinson. Zij schonken maar liefst € 55.000,- voor het onderzoek naar Parkinson.
Lees meer
Group content
Kelskadoke t.v.v. orgaantransplantatie en -donatie
Kelly was zelf een nierpatiënte. Tot ze in 2015 het verlossende telefoontje kreeg dat er een donornier voor haar beschikbaar was. Dit was voor haar en haar gezin zo'n fantastisch mooi moment dat ze besloot iets terug te doen. Samen met haar man schenken ze nu een deeltje van hun winst aan het transplantatiecentrum van het UZA.
Lees meer
Group content
Helden zorgen voor Helden
Binnen deze campagne staat immuuntherapie centraal. Ontdek hoe we deze therapie zo snel mogelijk naar de patiënt willen brengen en kankerpatiënten nieuwe perspectieven aanbieden. Word jij ook onze held?
Lees meer