Steun een project

Topklinisch onderzoek, de beste zorg op maat. Van nieuwe mogelijkheden met celtherapie tot een uniek centrum voor moeders en kinderen.

Schenk online

Jouw steun is belangrijk. Investeer samen met ons en geef innovatie alle kansen.

Richt een fonds op

Wist je dat je zelf een fonds kan oprichten? Zo zamel je gestructureerd geld in voor een onderzoeksproject naar jouw keuze.

Mijn testament

Neem UZA foundation op in je testament.

Een actie onder de UZA foundation, dat kan!

Wil je graag een bestaand project, een specifieke dienst of een onderzoek dat jou nauw aan het hart ligt steunen? Dat kan door een actie te organiseren. UZA foundation helpt je graag! We helpen je je actie aan te kondigen via online en offline kanalen, verzamelen het ingezamelde geld en zorgen ervoor dat de giften bij het juiste project terechtkomen. Wil je graag een actie starten? Contacteer ons. Bekijk hier de lopende acties.

Group content
Cycling for the smile of a child
20 jaar geleden verloren Yves en zijn vrouw hun dochtertje Shana op 4-jarige leeftijd aan de complicaties van kinderreuma. Om het onderzoek naar kinderreuma te ondersteunen fietst Yves van 19-27 juli 2019 van Spanje naar Antwerpen. Dit samen met zijn broer.
Lees meer
Group content
Mountainbike wedstrijd tvv het kankeronderzoek
Op 25 mei 2019 gaan we een sportieve uitdaging aan. We organiseren een unieke mountainbike wedstrijd en zamelen daarbij geld in voor het kankeronderzoek aan het Universitair Ziekenhuis Antwerpen (UZA).
Lees meer
Group content
De warmste week
Elk jaar registreren we UZA foundation als goed doel bij 'Music For Life'.
Lees meer
Group content
Fotowedstrijd - Jan Vertonghen foundation
Het Koningin Mathilde Moeder- en kindcentrum en de Jan Vertonghen Foundation slaan de handen in elkaar! Creativiteit en beweging staan hierbij centraal. In samenwerking met UZA foundation en fotograaf Nicolas Sonnet liep er in de zomer van 2018 een fotowedstrijd! De winnaars kregen een leuk gadget van Jan Vertonghen.
Lees meer
Group content
Gust en Albert met ezels naar Compostela
Op 2 april 2018 vertrokken Gust en Albert op voettocht naar Santiago de Compostela. Ze doen deze voettocht speciaal om kankerpati├źnten te steunen. Na 2.800 kilometer bereikten ze Santiago de Compostela op 31 juli 2018. Ontdek hier het avontuur van de twee pelgrims.
Lees meer