Steun een project

Topklinisch onderzoek, de beste zorg op maat. Van nieuwe mogelijkheden met celtherapie tot een uniek centrum voor moeders en kinderen.

Schenk online

Jouw steun is belangrijk. Investeer samen met ons en geef innovatie alle kansen.

Richt een fonds op

Wist je dat je zelf een fonds kan oprichten? Zo zamel je gestructureerd geld in voor een onderzoeksproject naar jouw keuze.

Mijn testament

Neem UZA foundation op in je testament.

Een actie onder de UZA foundation, dat kan!

Wil je graag een bestaand project, een specifieke dienst of een onderzoek dat jou nauw aan het hart ligt steunen? Dat kan door een actie te organiseren. UZA foundation helpt je graag! We helpen je je actie aan te kondigen via online en offline kanalen, verzamelen het ingezamelde geld en zorgen ervoor dat de giften bij het juiste project terechtkomen. Wil je graag een actie starten? Contacteer ons. Bekijk hier de lopende acties.

Group content
Mountainbike wedstrijd tvv kankeronderzoek - editie 2020
Op zaterdag 9 mei gaan we voor de tweede keer de sportieve uitdaging aan en organiseren we een nieuwe editie van de mountainbike wedstrijd op het legendarische domein Wolvenbos. We fietsen ten voordele van het kankeronderzoek aan het UZA.
Lees meer
Group content
De warmste week
Elk jaar registreren we UZA foundation als goed doel bij 'Music For Life'.
Lees meer
Group content
Move for Parkinson
Prof. Cras en zijn team ontvingen op 6 november 2019 een cheque van Move for Parkinson. Zij schonken maar liefst € 55.000,- voor het onderzoek naar Parkinson.
Lees meer
Group content
Dak van Afrika
Brigitte Deblauwe, initiatiefneemster Dak van Afrika, organiseerde in 2019 een sportieve actie. Ze beklom maar liefst de Kilimanjaro, een berg van bijna 6.000 meter, om geld in te zamelen voor het wetenschappelijke onderzoek naar alvleeskanker.
Lees meer
Group content
Interactieve voetbalmuur voor het Moeder- en kindcentrum
Op 3 juni 2019 opende Jan Vertonghen een interactieve voetbalmuur op het dakterras van het Koningin Mathilde Moeder- en kindcentrum. Hiermee slaan het moeder- en kindcentrum en de Jan Vertonghen Foundation de handen in elkaar. Ze hebben samen 1 doel: zieke kinderen helpen en bijstaan tijdens hun ziekteproces.
Lees meer
Group content
Cycling for the smile of a child
20 jaar geleden verloren Yves en zijn vrouw hun dochtertje Shana op 4-jarige leeftijd aan de complicaties van kinderreuma. Om het onderzoek naar kinderreuma te ondersteunen fietst Yves van 19-27 juli 2019 van Spanje naar Antwerpen. Dit samen met zijn broer.
Lees meer
Group content
40 jaar UZA!
40 jaar geleden werd het UZA opgericht. Graag blikken we, samen met jou, terug op de afgelopen 40 jaar. We laten enkele kernfiguren aan het woord.
Lees meer
Group content
Hilde en Gaston
Hilde en Gaston wandelen naar Compostela: voor kinderen met kanker. Ze trekken de wandelschoenen aan en starten een voettocht naar Compostela. Ze zijn er helemaal klaar voor en vertellen graag hun verhaal.
Lees meer
Group content
Team Jean
Elk jaar loopt Team Jean de 10 Miles. Dit jaar al voor de zevende keer. Met bijna 80 man/vrouw (tijdens de eerste editie) lopen ze voor Yannick, die enkele jaren geleden de strijd tegen leukemie verloor. “’Jean’ dat was de naam die Yannick toebedeeld kreeg door zijn vrienden. Het was dan ook een evidentie om het team de naam ‘Team Jean’ te geven”, legt Nicole (de moeder van Yannick uit). Trek jij ook je sportieve schoenen aan?
Lees meer