Word jij onze held?

Jouw actie maakt jou tot onze held en helpt het wetenschappelijk onderzoek vooruit! Start je eigen actie op of doe dit samen met je collega’s, vrienden/familie, school of vereniging. Er zijn vele mogelijkheden: 

  • Verjaardag: Ben je binnenkort jarig? Vraag in plaats van cadeautjes een schenking.
  • In memoriam: Heb je onlangs een dierbare verloren en wil je graag iets teruggeven aan het wetenschappelijk onderzoek?
  • Schoolactie: Organiseer met je klas of school een leuke actie om geld in te zamelen.
  • Bedrijfsactie: Organiseer samen met je collega's of als leidinggevende een inzamelactie.
  • Geboorte: Heb je geen extra babyspulletjes nodig en wil je liever het wetenschappelijk onderzoek steunen?
  • Sportieve uitdaging: Ga je binnenkort een sportieve uitdaging aan en vraag je vrienden/familie om jou te sponsoren.
  • Pensioen: Ga je binnenkort op pensioen en organiseer je een feest? Vraag aan je gasten een bijdrage om het wetenschappelijk onderzoek te steunen.

Start een actie

Meld je actie via: uzafoundation [at] uza [dot] be. Zo weten we dat er schenkingen binnen gaan komen voor een bepaald onderzoek. Wil iemand jouw actie ondersteunen met een gift? Dan kan dit eenvoudig door een storting op het rekeningnummer van UZA foundation, mét vermelding van de naam van jouw actie. Je kunt de volgende gegevens gebruiken in de communicatie naar mensen die jouw actie willen ondersteunen:

UZA foundation

Drie Eikenstraat 655, 2650 Edegem

Via overschrijving: IBAN BE69 0017 9875 6478,  BIC GEBABEBB

Via online betaling: www.uza.be/schenking

Vergeet zeker niet de naam van je actie en welk onderzoek je wilt steunen te vermelden.

Voorbeeld: je gaat geld inzamelen nadat je een baby hebt gekregen, dan kan je in de mededeling van de betaling aangeven: ‘Voor de geboorte van ‘naam’ ten voordele van ‘naam onderzoek/project’’.

De vermelding bij de storting is zeer belangrijk. Op basis hiervan gaat je ingezamelde geld naar het onderzoek/dienst naar jouw keuze. 

Fiscaal attest

Voor elke gift van € 40,- of meer ontvangt elke schenker in maart van het jaar volgend op de schenking zijn/haar fiscaal attest. Met dit fiscaal attest kan de schenker, via zijn/haar belastingaangifte, 45% van het geschonken bedrag recupereren.

Heb je nog vragen of je actie? Of heb je raad nodig? Neem dan zeker contact op met ons via uzafoundation [at] uza [dot] be en we helpen je graag op weg!