Verander jij levens met ons?

 

De UZA foundation ondersteunt het grensverleggend onderzoek binnen het Universitair Ziekenhuis Antwerpen. Hiermee maken we innovatieve en kwaliteitsvolle zorg mogelijk. Wil je het wetenschappelijk onderzoek en de kwaliteitsvolle zorg binnen het UZA financieel ondersteunen? Dan is de UZA foundation jouw aanspreekpunt. Investeer samen met ons in de gezondheidszorg van morgen en geef innovatie alle kansen. 

Elke gift telt

Dankzij jouw schenking investeer je mee in:

  • grensverleggend onderzoek
  • kwaliteitsvolle ondersteuning van patiënten
  • de ontwikkeling van innovatieve behandelingen

Je kan heel eenvoudig schenken door online over te schrijven op IBAN BE69 0017 9875 6478 / BIC GEBABEBB. Je kan ook kiezen voor een maandelijkse schenking. Hiervoor geef je je bank een permanente opdracht. Vanaf een schenking van 40 euro per jaar ontvang je een fiscaal attest. Dit ontvang je in het jaar volgend op je schenking

Je kan ook een fonds oprichten of de UZA foundation mee opnemen in je testament.

UZA foundation is lid van Donorinfo. Onze gecontroleerde jaarrekening wordt in alle transparantie gepubliceerd op donorinfo.be. 

Jaarverslag

Partners

Wil je graag op een meer duurzame manier steunen? Dan kun je je engageren om gedurende een langere periode regelmatig een vast bedrag te schenken. Dat garandeert de continuïteit van een onderzoek en kan een doorbraak bespoedigen. Ben je benieuwd hoe je partner wordt? Neem dan vrijblijvend contact op met ons.

Ontdek hier de Raad van Bestuur van de UZA foundation

Voorzitter

Prof. dr. Marc Peeters 

Voorzitter UZA foundation

"Het UZA levert een fascinerende ontdekkingsreis naar de geneeskunde van de toekomst."

 

Leden

Prof. dr. Guy Hans

Medisch Directeur UZA


 

 

 

Prof. dr. Philippe Jorens

Diensthoofd Intensieve Zorg

"De wetenschap wordt niet alleen met de geest gemaakt, maar ook met het hart” (Louis Pasteur). Hopelijk openen velen hun hart om het wetenschappelijk onderzoek in het UZA te steunen, juist om de  vele medewerkers toe te laten om met hart en ziel en respect voor onze patiënten, de wetenschap en zo de diagnose en behandeling van zovele ziektes vooruit te helpen."


Mevr. Lien Van de Kelder

Juriste en actrice

"Ik hoop op deze manier mijn steentje te kunnen bijdragen bij onontbeerlijk wetenschappelijk onderzoek en democratisering van dure ingrepen zodat deze mogelijk worden voor iedereen die ze nodig heeft."Mevr. Yolande Avontroodt

Voorzitter algemeen beheerscomité RIZIV -Ere volksvertegenwoordiger -Gewezen burgemeester Schilde - Provincieraadslid Antwerpen

"Duurzame ontwikkeling van excellente gezondheidszorg is bij uitstek de missie van het Universitair Ziekenhuis Antwerpen. Investeren in mensen en middelen is onontbeerlijk om   onderzoek naar innoverende therapieën te bevorderen. Betere en doeltreffende behandelingen kunnen zo sneller bereikbaar worden voor onze patiënten. Steun aan de stichting is investeren in de toekomst en het gezondheidskapitaal van de burgers in onze regio."

 

Dhr. Rudy Mattheus

“Acceleratie in innovatie moeten we ondersteunen!”

 

 

 

 

Dhr. Johan Willemen

Voorzitter - CEO Willemen Groep

“Gezondheid is het hoogste goed. Ik ben gemotiveerd om via de UZA foundation bij te dragen om dit doel te behalen.Dhr. Ernest Van Buynder

Voorzitter van ‘Vrienden van het Museum voor Hedendaagse Kunst Antwerpen

Voorzitter van de Commissie Cultuur van de Universiteit Antwerpen

 

 

 

 

Prins Simon de Merode

General manager Kasteel de Merode Westerlo& Historalia Musicals

 

 

 

 

 

 Dhr. Piet Wigerinck 

 Chief Scientific Officer Galapagos 

 "De UZA foundation ondersteunt wetenschappelijke innovatie als drijvende kracht in de zoektocht naar betere behandelingen voor patiënten."

 

 

 

 

 Mevr. Martine Reynaers 

 CEO REynaers Aluminium N.V. 

 "De UZA foundation steunt het Universitair Ziekenhuis Antwerpen bij de combinatie van het verlenen van uitmuntende 
  gezondheidszorg voor hun patiënten met baanbrekend en grensoverschrijdend onderzoek."  

 

 

Laatst aangepast: 14 juli 2022
Auteur(s):