Pelgrimstocht naar St. Patricks Hill Ierland

René Anthonis, echtgenoot van Cil Sillis, vertrok midden mei 2019 vanuit Oelegem naar Ierland. Het wordt een voettocht ten voordele van het onderzoek naar Alzheimer aan het UZA. 

René is een ervaren stapper. In 2017 wandelde hij op maar liefst 84 dagen te voet naar Santiago de compostela in Spanje. 

"Steun het onderzoek naar Alzheimer. Zo zorgen we er samen voor dat dementie de nodige aandacht krijgt.", aldus een enthousiaste René. 

Elke gift telt 

In vlaanderen leven zo'n 122.000 :ensen met dementie en dit gaat in stijgende lijn. Ongeveer 70% woont thuis, al dan niet omringd door familie, kennissen of vrienden. Gelukkig krijgen veel van hen de nodige aandacht en zorg. In het draagbaar maken van dementie telt elke gift of inzet. Hoe klein of groot dan ook.  

De artsen, onderzoekers en zorgverleners van het UZA bundelen de krachten om behandelingen doeltreffender te maken, de zorg te verbeteren en de levenskwaliteit van de patiënten te verhogen. Steunen kan heel eenvoudig. Klik hier en schrijf online over. Vul in de mededeling 'Wandelactie St. Patricks Hill' in. Zo verzekeren we je dat je gift integraal naar deze actie gaat. 

*Wist je dat je voor elke gift van 40 euro of meer een fiscaal attest ontvangt? 

Laatst aangepast: 09 september 2020
Auteur(s):