Steun een project

Topklinisch onderzoek, de beste zorg op maat. Van nieuwe mogelijkheden met celtherapie tot een uniek centrum voor moeders en kinderen.

Schenk online

Jouw steun is belangrijk. Investeer samen met ons en geef innovatie alle kansen.

Richt een fonds op

Wist je dat je zelf een fonds kan oprichten? Zo zamel je gestructureerd geld in voor een onderzoeksproject naar jouw keuze.

Mijn testament

Neem UZA foundation op in je testament.
Viv Van Dingenen, actrice
‘Ik ben zelf kankerpatiënt en vind dat therapieën beter en doeltreffender moeten worden, de behandelingen minder zwaar en ingrijpend. Daarom moet er absoluut geld naar onderzoek gaan.’
Lees meer
Frank Bal, 58 jaar, vrij van leukemie
'Dankzij de combinatie van chemotherapie en immuuntherapie ben ik negen jaar geleden volledig genezen van leukemie. Bovenop uitstekende medische zorg kreeg ik mentale steun bij het CCRG. Tot op vandaag heb ik goede contacten met mijn medisch team.'
Lees meer
Seppe Sijmons, vader van Daan
'Het is een immense klap, als je als ouder te horen krijgt dat je kind een zeldzame & ongeneeslijke ziekte heeft. We hebben beslist om onze schouders onder projecten te zetten die de levenskwaliteit van Daan en andere patiënten kunnen verbeteren.'
Lees meer
Astrid Van Reeth, mama van 2, lijdt aan MS
“Het feit dat je lichaamseigen materiaal wordt ingezet bij celtherapie tegen MS, trok me over de streep om deel te nemen aan de klinische studie.”
Lees meer
De Antwerp International School (AIS) zet zich in tegen kanker
"Alle artiesten die een werk schonken voor de veiling waren het unaniem eens: iedereen heeft in zijn dichte kring al een dierbare verloren aan kanker. De opbrengst van onze veiling zou naar het baanbrekende onderzoek naar celtherapie aan het UZA gaan."
Lees meer
Cindy Lievens, mama van Robbe (geboren met een slokdarmatresie)
Iedereen in het UZA doet altijd hun uiterste best voor je. De communicatie is helder en duidelijk. Ook de samenwerking met andere ziekenhuizen verloopt vlot. Dit geeft ons als ouder een gerust gevoel, we weten dat Robbe in goede en veilige handen is!
Lees meer
Jef Brant, papa van 2, kreeg de diagnose Acute Myeloïde Leukemie (AML)
Ik ben iedereen op de afdeling hematologie van het UZA zo dankbaar. Vanaf dag 1 zijn we zeer goed opgevangen en menselijk behandeld. Iedereen was zo vriendelijk, van verpleegsters, poetsvrouwen, psychologen tot artsen en administratieve ondersteuning.
Lees meer
Margot De Keulenaer, maandelijks doneren
Kankeronderzoek is de sleutel tot innovatie. Zonder onderzoek komt er geen verbetering en zouden nog meer mensen overlijden of een slechtere levenskwaliteit hebben. Daarom doneer ik maandelijks!
Lees meer
Familie Nys, ouders van Pepijn, kreeg op 2-jarige leeftijd de diagnose van een zeldzame kanker
Wanneer gaan we nog eens naar mijn UZA,’ vraagt Pepijn. Het klinkt misschien gek, maar het was altijd fijn om naar het UZA te gaan. Dat is dubbel natuurlijk, want je wil daar eigenlijk niet zijn, maar ons verblijf is er steeds aangenaam geweest.
Lees meer
Prof. em. Paul Van de Heyning
Het onderzoek naar het dendritisch cel vaccin heeft nu een stadium bereikt dat de meerwaarde voor de patiënten wetenschappelijk aangetoond wordt. Ik ben er mee het levend bewijs van.
Lees meer