UZA foundation organiseert de vierde editie van de mountainbikewedstrijd!

Wil je alvast je team inschrijven? Surf naar www.uza.be/inschrijvingmountainbikewedstrijd2023 

donate

 

Op zaterdag 9 september 2023 organiseert UZA foundation de vierde editie van de mountainbikewedstrijd.
Net zoals de vorige edities is de start en aankomst van de wedstrijd op het unieke domein Wolvenbos in Kapellen. Met aansluitend een gezellig samenzijn met een frisse pint en lekker eten! Je hoeft geen professionele renner te zijn om te genieten van de sfeer en teamspirit! Je vertrekt en komt samen aan als team. 

In 2022 hebben we maar liefst € 238.500 ingezameld ten voordele van het kankeronderzoek! Prof. Hans Prenen ontving deze Wolvenbos Grant. Dankzij jullie kunnen kankerbehandelingen op microtumoren, gekweekt in het laboratorium, worden uitgetest. UZA kan zo het Belgische referentiecentrum worden voor dit type van screening. 

Hoe kan je deelnemen?

  • Reserveer nu alvast je plaats voor je team door te mailen naar uzafoundation [at] uza [dot] be of via www.uza.be/inschrijvingmountainbikewedstrijd2023
  • Vorm één of meerdere teams, bestaande uit 5 personen.
  • Per team betaal je € 5.000 als gift of op factuur. 

Wil je graag deelnemen maar heb je geen mountainbike? Geen enkel probleem. Je kan via ons enkele mountainbikes (+helmen) huren. Opgelet: we hebben maar een beperkte voorraad, snel inschrijven is dus de boodschap. Neem contact op met ons via uzafoundation [at] uza [dot] be of via 03 821 23 49 en we helpen je graag verder.  


Editie 2022: 238 500x bedankt! 

In 2022 verschenen er maar liefst 41 teams aan de start om samen met hen het recordbedrag van € 238.500 in te zamelen. In 2023 willen we dit bedrag uiteraard verbreken!
Herbeleef de vorige editie: 

Laatst aangepast: 01 maart 2023
Auteur(s):