Illustraties Kaatje Vermeire

Illustraties Kaatje Vermeire

Een reis door het centrum aan de hand van de prachtige illustraties van Kaatje Vermeire. Kinderen zijn dol op olifanten. Op elke illustratie en in het logo van het Koningin Mathilde Moeder- en kindcentrum ontdek je een olifant. Start de zoektocht en zoek in elke illustratie de olifant! Bekijk meer illustraties van Kaatje doorheen het Koningin Mathilde Moeder- en kindcentrum. 

Kindergeneeskunde verpleegeenheid

Topzorg voor ieder kind, in elke levensfase. Elk kind krijgt de beste zorg in moderne kamers met een warme en speelse inrichting. Ouders en kind blijven zoveel mogelijk samen, ook 's nachts. In de tekeningen vinden we veel planten, bomen en berglandschappen terug. Dat zijn oerelementen die zekerheid en geborgenheid bieden.

Kindergeneeskunde raadpleging

Een team van topspecialisten behandelt algemene en specifieke kinderziektes. Doorgedreven en multidisciplinaire samenwerking garandeert topzorg voor elk kind. Bij deze illustratie kan je heerlijk wegdromen met speelse figuren en dieren. De natuur biedt troost en rust. Het is een toevlucht naar een magische wereld.

Intensieve neonatale zorg

Zorg voor de allerkleinsten. Te vroeg geboren of zieke baby's kunnen groeien en herstellen in aparte kamers, op eigen tempo en in alle rust en privacy. De ouder vormt een onmiskenbare schakel in de zorg. In deze illustratie zie je een fantasierijke onderwaterwereld. Geluk en verdriet liggen soms dicht bij elkaar. Het zijn neutrale tekeningen in pasteltinten die rust en sereniteit uitstralen. 

Materniteit

Een baby- en moedervriendelijk ziekenhuis heeft oog voor de noden en wensen van de moeder. Bevallen kan ik alle comfort, keizersneden zijn vlakbij de verloskamer mogelijk. Kersverse ouders en baby leren elkaar in alle rust kennen op moderne kamers. Samen genieten van het nieuwe gezin. De illustratie staat voor romantiek en rust voor aanstaande moeders en pasgeboren baby's. Roze kleuren en lichte tinten brengen ons naar hogere sferen. 

Bedankt Kaatje voor de mooie illustraties. 

Meer weten over Kaatje? Klik hier!

Laatst aangepast: 23 maart 2016
Auteur(s):