Over kindergeneeskunde

Over kindergeneeskunde

De kinderartsen van het Koningin Mathilde Moeder- en kindcentrum behandelen zowel algemene als heel specifieke kinderziektes. 

Topzorg voor ieder kind

Kinderen kunnen terecht bij een multidisciplinair team van topspecialisten. Verschillende zorgverleners werken samen voor de opvolging van kinderen met ingewikkelde problemen of chronische ziekten. We gaan altijd uit van de meest vooruitstrevende behandeling en voortdurend onderzoek.

   

Eén herkenbare warme plek

De zorg voor uw kind gebeurt in een speelse omgeving met mooie kleuren die warmte uitstralen, zo stimuleren we de kinderen. 
De dienst pediatrie bestaat uit een raadpleging, ook wel polikliniek genoemd, en een verpleegeenheid. Op de raadpleging gebeuren diagnoses, ambulante behandelingen, opleidingen in zelfzorg en complexe zorgen. 

   

De kamer van uw kind

De meeste van onze kamers zijn éénpersoonskamers. Alle kamers beschikken over digitale TV en een vlotte internettoegang. De kamers zijn licht, modern en voorzien van alle comfort. Als ouder kan u blijven overnachten dankzij de comfortabele rooming-in faciliteiten. Het nieuwe centrum biedt plaats voor 22 éénpersoonskamers en 2 tweepersoonskamers. 

      

Praktisch

Volg route 25 voor de verpleegeenheid van kindergeneeskunde (eerste verdieping).
Volg route 26 voor de raadplegingen van kindergeneeskunde (tweede verdieping)

            

Laatst aangepast: 05 juli 2023
Auteur(s):

Is uw kind nog niet gekend in het UZA?

Dan kunnen we helaas geen medisch advies via telefonische weg geven. We verwijzen u hiervoor graag naar uw huisarts.