Jan Vertonghen Foundation: benefietgala voor kinderspeeltuin Moeder- en kindcentrum

Jan Vertonghen Foundation: benefietgala voor kinderspeeltuin Moeder- en kindcentrum

Datum: 
25/03/2019

Op 25 maart 2019 organiseerde de Jan Vertonghen Foundation een benefietgala. Tijdens dit event zijn 3 uitvergrote foto’s, gemaakt door onze patiëntjes, geveild. De opbrengst van € 5.800,- wordt bijgelegd bij een interactieve voetbalmuur op het dakterras van het Koningin Mathilde Moeder – en kindcentrum van het UZA.

Sporten is voor onze patiëntjes niet altijd even makkelijk. Om dit toch zo aantrekkelijk mogelijk te maken, wordt een interactieve voetbalmuur geïnstalleerd op het dakterras van het Koning Mathilde Moeder- en kindcentrum. Samen met de Jan Vertonghen Foundation gaan we voor een sportieve toekomst, waarbij al onze patiëntjes de kans krijgen om te bewegen in de buitenlucht. De interactieve voetbalmuur wordt daarnaast ook ingezet in de verschillende revalidatie/beweging programma’s. 

Wil je meer weten over de interactieve voetbalmuur en de samenwerking met Jan Vertonghen Foundation? Je leest meer hierover op onze website. 

Foto van links naar rechts: Jan Vertonghen, prof. dr. Stijn Verhulst (diensthoofd kindergeneeskunde), dhr. Johnny Van der Straeten (voorzitter UZA foundation)

Blijf op de hoogte van nieuws in het UZA via Twitter @uzanieuws en Facebook