Infosessie: omgaan met vermoeidheidsklachten tijdens de kankerbehandeling

Heb je tijdens je kankerbehandeling last van vermoeidheidsklachten? Dan is deze infosessie iets voor jou. We leren je jouw vermoeidheidsklachten beter te begrijpen.

ma, 13/05/2024 - 12:30 tot 14:30
Vergaderruimte UNICCRA

Heel wat patiënten kampen tijdens hun kankerbehandeling met vermoeidheidsklachten. Helaas is er geen eenduidige en eenvoudige oplossing die voor iedereen werkt om de vermoeidheidsklachten te doen verminderen. Wel kunnen we je handvaten geven om de vermoeidheidsklachten aan te pakken of om er anders mee om te gaan. Daarom leren we je tijdens deze infosessie je vermoeidheidsklachten beter te begrijpen, door stil te staan bij de verschillende factoren die hierin een rol spelen. Er is ruimte om in te gaan op de impact die vermoeidheid kan hebben op jouw leven en dat van je naasten.

Een verpleegkundig trajectbegeleider en een ergotherapeut staan je graag te woord. Er is ook de mogelijkheid om vragen te stellen.

(ex-)Patiënten en hun naasten kunnen deze infosessie gratis bijwonen maar inschrijven is verplicht.

Praktische informatie

Heb je nog vragen? Neem contact op met ons via moca [at] uza [dot] be 
 
Zit jouw kankerbehandeling er reeds op en heb je nog steeds last van aanhoudende vermoeidheidsklachten? Dan volg je best de infosessie op 16 mei. Klik hier voor meer informatie. 
Doelgroep
Type activiteit
Organisator