Infosessie: omgaan met aanhoudende vermoeidheidsklachten na een kankerbehandeling

Heb je na je kankerbehandeling last van aanhoudende vermoeidheidsklachten? Dan is deze infosessie iets voor jou. We geven je ook concrete handvaten om ervoor te zorgen dat deze factoren minder impact hebben op je dagelijks leven.

do, 16/05/2024 - 12:30 tot 14:30
Vergaderruimte UNICCRA

Zowel de kanker als de behandeling ervan kunnen vermoeidheidsklachten veroorzaken. Na de laatste kankerbehandeling, verminderen deze klachten vaak geleidelijk. Bij sommige patiënten blijven deze klachten echter nog lange tijd na de behandeling voortbestaan.

In deze infosessie staan we stil bij de factoren die een rol spelen bij het in stand houden van vermoeidheidsklachten. We geven je ook concrete handvaten om ervoor te zorgen dat deze factoren minder impact hebben op je dagelijks leven.

De sessie wordt geleid door een psychologe en ergotherapeut. De sessie is informatief maar er is tegelijk ruimte voor het uitwisselen van persoonlijke ervaringen.

Deze sessie wordt voorzien voor patiënten in de herstelfase, na het afronden van een curatief behandeltraject.

(ex-)Patiënten en hun naasten kunnen deze infosessie gratis bijwonen maar inschrijven is verplicht.

Praktische informatie

Heb je nog vragen? Neem contact op met ons via moca [at] uza [dot] be 
 
Zit jij nog volop in een kankerbehandeling en heb je last van vermoeidheidsklachten? Dan volg je best de infosessie op 13 mei. Klik hier voor meer informatie. 
Doelgroep
Type activiteit
Organisator