Aanvraagprocedure Bachelor- of masterproef verpleeg- en vroedkunde

Wil je een bachelor- of masterproef binnen het domein van verpleeg- of vroedkunde uitvoeren in UZA, dan dien je hiervoor een formele goedkeuring aan te vragen bij de Research Council, Directie Patiëntenzorg. Via onderstaand aanvraagformulier meld je het onderzoeksvoorstel aan voor goedkeuring.  

Vul onderstaand online formulier in en voeg de gevraagde bijlages toe die het onderzoek verder toelichten. Na ontvangst van het volledige aanvraagdossier bekijken we of de aanvraag in aanmerking komt voor ons ziekenhuis. De aanvraag wordt binnen een termijn van 10 werkdagen na ontvangst behandeld door een dossierbeheerder en besproken door de Research Council. Je mag een beoordeling van jouw dossier verwachten binnen een termijn van maximaal 15 werkdagen.

Nadat je onderzoekdossier wordt goedgekeurd door de Research Council dien je na te gaan of een bijkomende goedkeuring door het Ethisch Comité noodzakelijk is. Het Ethisch Comité van UZA/UA geeft advies bij alle ethische aspecten in het kader van wetenschappelijk onderzoek. Meer informatie vind je hier.

Voor bijkomende vragen of informatie, neem contact op met Research Council, Directie Patiëntenzorg via nursingresearch [at] uza [dot] be

Contactgegevens student

Contactgegevens hogeschool of universiteit

Contactgegevens promotor of begeleider

Informatie bachelor- of masterproef

Beschrijving onderzoeksmethodologie