Coronavirus COVID-19

Informatie voor patiënten en bezoekers
Meer details Meer details
Dag tegen Kanker 2019

4 ziekenhuizen binnen het Helix-netwerk organiseren dit jaar samen de Dag tegen Kanker. Samen verwennen we de patiënten met kanker. Met steun van Kom op tegen Kanker

do, 17/10/2019 -
10:00 tot 17:00
UZA (VIP-restaurant) & Casa Callenta (Brasschaat)

Dit jaar organiseren de Helix-ziekenhuizen (AZ Klina, AZ Sint-Jozef Malle, AZ Monica en het Universitair Ziekenhuis Antwerpen) samen de Dag tegen Kanker. Op donderdag 17 oktober worden de kankerpatiënten verwend met een theeworkshop met hapjes. 

Een heerlijke culinaire beleving voor iedereen die met kanker geconfronteerd wordt. De theesommeliers van dienst zijn Kristin Van Eetvelt en Leen Popleu. Zij vertellen jullie alles over de wondere wereld van de thee. Meer info vind je op www.theebijgerechten.be.De workshop duurt ongeveer 2h30. 

Wil je graag genieten van deze unieke workshop? Schrijf je dan snel in, de plaatsen zijn beperkt. In de voormiddag vindt de workshop plaats in het UZA en in de namiddag vindt de workshop plaats in de nieuwe ontmoetingsplek voor mensen met kanker en hun naasten, Casa Callenta in Brasschaat. Deze workshops zijn identiek. 

We kijken er alvast naar uit je te mogen verwelkomen. 

Praktisch 

 • Voor wie? Alle kankerpatiënten 
 • Wanneer? Donderdag 17 oktober 2019
 • Waar? 
  10.00 - 12.30 uur
  Voor patiënten UZA/AZ Monica in het UZA (VIP-restaurant). 
  14.30 - 17.00 uur
  Voor patiënten AZ Sint-Jozef Malle/AZ Klina in Casa Callenta (een nieuwe ontmoetingsplek voor mensen met kanker en hun naasten in Brasschaat)
  De workshop in de namidag (Casa Callenta) heeft zijn maximale aantal deelnemers bereikt. Inschrijven voor de workshop in de namiddag is dus niet meer mogelijk. 
 • Meer info? 
  moca [at] uza [dot] be of tel. 03 821 59 79 of spreek een verpleegkundige aan. 
 • Deelname is gratis, inschrijven is verplicht. Schrijf je hier snel in! 
 

Wegbeschrijving

UZA

Klik hier voor een wegbeschrijving naar het UZA. Vanuit de inkomhal volg je de route 'VIP-restaurant'. 

Casa Callenta 

Casa Callenta is een nieuwe ontmoetingsplaats voor mensen met kanker en hun naasten, gelegen in het Park van Brasschaat. 

Zwembadweg 5, 2930 Brasschaat.