Over cardiologie

De dienst cardiologie behandelt aandoeningen van hart- en bloedvaten (cardiovasculaire aandoeningen of hart- en vaatziekten).

Afspraak maken

Stafleden van de dienst cardiologie doen raadplegingen in het UZA, maar ook op een aantal andere locaties in de Antwerpse regio. Zo vindt u steeds een UZA-cardioloog in uw buurt. Maak telefonisch een afspraak bij de praktijk. Sommige locaties hebben ook een online agenda om afspraken te maken (zie hieronder). Houd uw rijksregisternummer of BSN bij de hand.

Afspraak in het UZA

  • U kan ons (bij voorkeur) per e-mail contacteren via cardiologie [at] uza [dot] be. Stuur ons daarbij uw rijksregisternummer of BSN. Wij bezorgen u vervolgens een voorstel voor afspraak. Indien u het rijksregisternummer of BSN liever niet in een e-mail zet, bellen wij u terug. Bezorg ons dan zeker uw telefoonnummer.
  • U kan ons tijdens de kantooruren ook rechtstreeks bellen op 03 821 35 38. U heeft dan kans om even te moeten wachten als er anderen voor u aan de lijn zijn.

 

Verwittig tijdig als u niet aanwezig kan zijn! Anders kan een bedrag van €22,40 aangerekend worden. Onbenutte raadplegingssloten zijn immers een gemiste kans om andere patiënten sneller te kunnen helpen.