Over neurologie

Neurologie houdt zich bezig met de diagnostiek en behandeling van ziekten van de hersenen, de perifere zenuwen en het ruggenmerg. Ook voor de behandeling van spierziekten komt u vaak bij een neuroloog terecht.

Afspraak maken

- Een afspraak op onze dienst kan enkel na doorverwijzing van uw behandelend arts. Bezorg ons de verwijsbrief met volgende informatie: reden verwijzing, medicatie, voorgeschiedenis, differentiaaldiagnose.

 

- Afspraken kunnen worden gemaakt tussen 08u00 - 17u00 op het nummer +32 3 821 34 23. Houd zeker uw rijksregisternummer of BSN bij de hand.

- Afspraken op het Neuromusculair Referentiecentrum kunnen bekomen worden via het secretariaat NMRC: +32 3 821 44 23. Voor vragen met betrekking tot het NMRC kan u mailen naar neuromusculaire [at] uza [dot] be.

 

Gelieve ons vooraf te verwittigen indien u niet aanwezig kan zijn op de afspraak. Hiervoor kan u bij voorkeur mailen naar neurologie [at] uza [dot] be met vermelding van naam en geboortedatum. Indien u niet verwittigt, zijn we genoodzaakt een factuur op te maken van €22,40.

 

  • Onderzoeks-infodag in MS

    01/06/2024
    Het UZA organiseert naar aanleiding van de wereld MS dag 2024 een onderzoeks-infodag voor personen met Multiple Sclerose op zaterdag 1 juni 2024. Met deze infodag willen we patiënten en hun familie of mantelzorger(s) meenemen in de onderzoekswereld rond MS.
    Lees verder
Gebouwd met Drupal