Kindergeneeskunde

Kinderneurologie

Over kinderneurologie

De dienst kinderneurologie van het UZA behandelt en onderzoekt kinderen met hersenaandoeningen, ziekten van het ruggenmerg, de spieren en de zenuwen.

Afspraak maken

Voor een afspraak op kinderneurologie kan u bij voorkeur mailen naar kinderneurologie [at] uza [dot] be. U kunt ook telefonisch een afspraak maken via +32 3 821 34 20. Het secretariaat is bereikbaar tussen 8u30 en 17u. Tijdens het weekend en op feest- en brugdagen zijn de raadplegingen gesloten en kunt u geen afspraak maken.

 

De raadpleging gaat door in het Moeder- en kindcentrum, route 29, 5de verdieping, wachtzaal 2. Gelieve tijdig aanwezig te zijn op uw afspraak en voldoende tijd uit te trekken voor multidisciplinaire raadplegingen.

 

Gelieve ons vooraf te verwittigen indien u niet aanwezig kan zijn op de afspraak. Hiervoor kan u bij voorkeur mailen naar kinderneurologie [at] uza [dot] be met vermelding van naam en geboortedatum. Indien u niet verwittigt, zijn we genoodzaakt een factuur op te maken van €22,40.

 

Omwille van de drukke telefonie vragen wij u bij voorkeur enkel te bellen in verband met afspraken. Voor verslagen, dossiers en vragen aan artsen kan u bij voorkeur mailen naar kinderneurologie [at] uza [dot] be met vermelding van naam en geboortedatum van uw kind.

U kan ook bij ons terecht voor

Gebouwd met Drupal