Over dermatologie

Dermatologie houdt zich bezig met ziekten van huid, nagels en haar, maar ook met de slijmvliezen, seksueel overdraagbare aandoeningen en esthetische dermatologie.

Afspraak maken

Wegens uitzonderlijke omstandigheden zijn we genoodzaakt een patiëntenstop in te voeren. Ps: Epicutane testen kunnen nog steeds doorgaan, wel enkel op doorverwijzing. 


Voor het maken van een controleafspraak kan u terecht op tel 03 821 32 72. Houd zeker uw rijksregisternummer of BSN bij de hand.

 

Indien een dringende consultatie vereist is, kan uw verwijzend arts/dermatoloog dit aanvragen via volgend tel nr. 03/821.38.80 (enkel voor artsen/apothekers) 

Gelieve de graad van dringendheid zorgvuldig in te schatten om overbelasting van onze agenda's te vermijden.

 

Een afspraak op de dienst dermatologie kan enkel na verwijzing van uw arts. Breng de verwijsbrief van uw arts mee met volgende info: reden verwijzing, medicatie (start en stop, ook crèmes en zalven), voorgeschiedenis, differentiaal diagnose, al geprobeerde behandelingen. Verwittig tijdig als u niet aanwezig kan zijn! Anders kan een bedrag van €22,40 aangerekend worden.


Voor algemene vragen kan u ook terecht via mail (dermatologie [at] uza [dot] be). Vermeld zeker altijd uw naam en geboortedatum. 

Dermatologie behandelt verschillende huidziekten. Dit zijn een aantal vaak voorkomende aandoeningen:

U kan ook bij ons terecht voor

Gebouwd met Drupal