Huisartsensymposium Universitair Cardiologisch Netwerk Antwerpen (UCNA) - 2023

Praktische boodschappen Cardiologie voor de huisartspraktijk

za, 11/02/2023 - 09:00 tot 12:15
Congrescentrum Ter Elst Kattenbroek 1, 2650 Edegem / Online

Geachte collega,

U bent opnieuw van harte welkom op het jaarlijks symposium voor huisartsen van de dienst Cardiologie van  het Universitair Ziekenhuis Antwerpen (UZA), in samenwerking met onze partners uit het Universitair Cardiologisch Netwerk Antwerpen (UCNA) en van het Huisartsencentrum van de Universiteit Antwerpen.

Zoals vorig jaar bestaat het programma uit een reeks praktische flashes. We serveren geen uitgebreide theorie, maar wel relevante en bruikbare informatie voor uw praktijk van alledag, onderbouwd door de wetenschappelijke inzichten en het onderzoek die eigen zijn aan onze universitaire missie.

Zoals de vorige jaren hebben we opnieuw geopteerd voor een hybride opzet. Enerzijds is er de prima accommodatie van de ontvangstruimte en het auditorium in congrescentrum Ter Elst, zodat we elkaar persoonlijk kunnen ontmoeten voor, tijdens en na! Maar we voorzien ook een online platform om te kunnen volgen. Deelnemen aan de quiz (en die winnen) is dus ook mogelijk van achter uw computerscherm, al hoop ik er toch sterk op om de prijs na afloop persoonlijk te mogen uitreiken!

Accreditering wordt uiteraard aangevraagd.

 
Namens alle UCNA partners,
Prof. Dr. Hein Heidbuchel
Diensthoofd Cardiologie UZA
 

Programma

Moderator: Prof. dr. H. Heidbuchel

Praktisch

 
Doelgroep
Type activiteit
Organisator