Stage verpleegkunde in het UZA

01/09/2018 tot 31/08/2019

Praktische regelingen

Welkomgids

Deze stagebrochure maakt je wegwijs in het UZA en bevat informatie over de organisatie, de verpleegeenheden, praktische stagezaken, contactpersonen en mogelijke stagerisico's.

Identiteitsbadge

Als stagiair krijg je ook een identiteitsbadge in het UZA.

  • Vul via deze link uw aanmelding in minimum twee weken voor aanvang van de stage. U ontvangt een bevestigingsmail na het invullen en verzenden van dit formulier. Indien deze informatie niet tijdig is ingevuld kunnen wij de startdatum van uw stage niet garanderen.
     

Mee te brengen

De student meldt zich de 1ste stagedag om 10u30 aan op de personeelsdienst (route 3) met volgende zaken:

  • hangslot voor het kledingkastje (max. 6 mm diameter, meer details zie welkombrochure p. 19) 
  • het UZA-opvolgdossier

Handleiding medische toepassingen

In het UZA zal je werken met het elektronisch patiëntendossier en elektronische applicaties zoals C2m, Qcare en dienstgebonden toepassingen. Lees als voorbereiding de handleiding met informatie over de toegang tot en de werking van deze medische systemen.

Annulatie stage

Indien je de geplande stage wenst te annuleren, download dan het annulatiedocument. Om praktische redenen ontvangen we dit graag tijdig op volgend mailadres stage [at] uza [dot] be

Studentenhuis Ter Weyde

Als je als stagiair het UZA moeilijk kan bereiken, kan je een studentenkamer aanvragen in studentenhuis Ter Weyde op 200 m van het ziekenhuis (zie plannetje onderaan deze pagina). Studenten zorgen zelf voor het nodige linnen. Er wordt een waarborg van 75 euro gevraagd voor de sleutel en de kamer.

Reservatie en contact

Adres

Studentenhuis Ter Weyde
Edegemsesteenweg 240B
2610 Wilrijk
Tel: 03 440 19 56

locatie Ter Weyde