Coronavirus COVID-19

Informatie voor UZA-patiënten en bezoekers | Reserveer hier een afspraak voor een PCR-test
Meer details Meer details

Stage verpleegkunde in het UZA

01/09/2022 tot 31/08/2023

Praktische regelingen

Welkomgids

Deze stagebrochure maakt je wegwijs in het UZA en bevat informatie over de organisatie, de verpleegeenheden, praktische stagezaken, contactpersonen en mogelijke stagerisico's.

Identiteitsbadge

Als stagiair krijg je ook een identiteitsbadge in het UZA.

  • Vul deze online aanmelding in en dit minimum twee weken voor aanvang van de stage. U ontvangt een bevestigingsmail na het invullen en verzenden van dit formulier. Indien deze informatie niet tijdig is ingevuld kunnen wij de startdatum van uw stage niet garanderen. 

Mee te brengen

De student meldt zich de 1ste stagedag om 10u30 aan op de personeelsdienst (route 3) met volgende zaken:

  • hangslot voor het kledingkastje (max. 6 mm diameter, meer details zie welkombrochure p. 19) 
  • identiteitskaart
  • 4VK studenten, geprint opvolgdossier meebrengen op eerste stagedag

Elektronisch patiëntendossier

In het UZA zal je werken met het elektronisch patiëntendossier (epd). Als voorbereiding op je stage, vragen we jou de E-learning “EPD” door te nemen.

Opleidingsplan Point of Care testen (POCT)

Gelieve het opleidingsplan af te drukken. Op je afdeling volg je een praktische opleiding bij de HVK of mentor/verpleegkundige. Lees op UZA connect, in docbase het document BVS-P016. Laat vervolgens, het opleidingsplan invullen door de HVK of een mentor/verpleegkundige op je afdeling. Dit document dient daarna terug bezorgd te worden aan het labo om toegang te krijgen tot de POC toestellen. Voor meer info labo-poct [at] uza [dot] be, tel 4408.

Annulatie stage

Indien je de geplande stage wenst te annuleren, gelieve dit dan tijdig te melden. Op deze manier krijgen andere studenten eventueel de kans om deze plaats in te nemen.  Mail naar stage [at] uza [dot] be.

Laatst aangepast: 10 augustus 2022
Auteur(s):