Coronavirus COVID-19

Informatie voor UZA-patiënten en bezoekers | Reserveer hier een afspraak voor een PCR-test
Meer details Meer details

Stage verpleegkunde in het UZA

01/09/2022 tot 31/08/2023

Begeleiding tijdens je stage

Opvolgingsdossier 1VK tot 3VK, HBO5, bachelor VK, vroedkunde

Het opvolgingsdocument met dagreflecties wordt beheerd door jou in samenwerking met de mentor en is essentieel voor de tussentijdse en eindevaluatie. Hier vind je ook het feedbackdocument.

Voor studenten die gebruik maken van Medbook: volg de instructies van de school. De eerste stagedag vraag je het mailadres van de UZA collega/mentor die jouw stage zal opvolgen.

De mailadressen zijn als volgt opgebouwd; voornaam [dot] naam [at] uza [dot] be. Ze zijn ook terug te vinden in de profielschets van de betrokken verpleegafdeling.

Opvolgingsdossier 4VK bachelor

Het opvolgingsdossier voor de contractstages 4VK kan je, gerangschikt per school, vinden via Stage in bachelor verpleegkunde | De Vlaamse Hogescholenraad

 

Checklist bij de start van de stage

Deze checklist bij de aanvang van je stage zorgt ervoor dat je alle informatie krijgt die nodig is voor het goede verloop van de stage. Het formulier wordt gebruikt door de hoofdverpleegkundige, de mentor en de begeleidende verpleegkundigen.

Begeleidingsboekje

Bij de start van je stage krijg je van je afdeling een begeleidingsboekje, zodat je de leermomenten kent en het aanleren van de vaardigheden wordt opgevolgd. Op sommige afdelingen kan dit een informatiekaft zijn.

Laatst aangepast: 14 november 2022
Auteur(s):