Neus-keel-oorziekten (NKO) bij kinderen

Over neus-keel-oorziekten (nko) bij kinderen

Op de dienst N.K.O. van het UZA kan je terecht voor de diagnose, behandeling en opvolging van neus-, keel- en oorziekten bij baby’s en kinderen. We werken nauw samen met de kinderartsen en het Moeder- en kindcentrum van het UZA, waardoor we ook toegang hebben tot alle gespecialiseerde onderzoeken van het kinderziekenhuis. Onze teams doen er alles aan om je kind de beste zorg te bieden, in een veilige en ondersteunende omgeving voor jou en je kind. Door onze functie als derdelijnscentrum binnen een academisch universitair ziekenhuis, zijn we ideaal geplaatst om complexe en zeldzame ziektebeelden te kunnen behandelen. We streven naar een wetenschappelijk onderbouwde aanpak waarin je kind en jij als ouder/verzorger centraal staan. De behandeling van je kind gebeurt in overleg met de behandelende (kinder)arts om een optimale continuïteit van de zorg te verzekeren.

 

Afspraak maken

Voor een consultatie, onderzoek of therapie maak je een afspraak via het nummer +32 3 821 33 85. Houd je rijksregisternummer of BSN bij de hand.

 

Verwittig tijdig als je niet aanwezig kan zijn! Anders kan een bedrag van € 22,40 (voor een raadpleging) of € 56 (voor een onderzoek of ingreep) aangerekend worden.