Met de auto

Met de auto

Het UZA bevindt zich nabij de E19, maar is ook bereikbaar vanaf de A12. Hier vindt u de routebeschrijving.

Het adres van het UZA is Wilrijkstraat 10, 2650 Edegem. Opgelet, de parking van het UZA bereikt u via het rondpunt in de Drie Eikenstraat 655 in Edegem (GPS-coördinaten: 51.15500, 4.41220).

OPGELET: Omleiding en vertraging door wegenwerken in 2017 - 2018 
In 2017 en 2018 vinden er verschillende wegenwerken plaats in de omgeving van en op weg naar het UZA (Edegem, Kontich, Reet). Het UZA blijft bereikbaar. Klik hier voor alle informatie. Hou rekening met vertragingen en vertrek op tijd naar uw afspraak.

OPGELET: Werken aan de bezoekersparking van 1 juni t.e.m. 31 december 2018 

De hinder blijft beperkt. Meer info vindt u hier.  

 Vanuit Gent (E17)

Neem de derde afrit na de Kennedytunnel (E19 richting  Mechelen-Brussel).  Na de Craeybeckxtunnel op  de E19, neemt u dienstuitrit 6A en draait u rechts de Drie Eikenstraat op.

Vanuit Luik of Eindhoven (E313)

Volg de richting Gent (E17) en neem op de ring de aansluiting naar de E19 richting Mechelen-Brussel. Na de Craeybeckxtunnel op de E19, neemt u dienstuitrit 6A en draait u rechts de Drie Eikenstraat op.

Vanuit Breda (E19)

Neem op de Antwerpse ring de aansluiting naar de E19 richting Mechelen-Brussel. Na de Craeybeckxtunnel op de E19, neemt u dienstuitrit 6A en draait u rechts de Drie Eikenstraat op.

Vanuit Antwerpen-Centrum

Neem in Berchem, in aansluiting op de Generaal Lemanstraat, de snelweg E19 richting Mechelen-Brussel. Na de Craeybeckxtunnel op de E19, neemt u dienstuitrit 6A en draait u rechts de Drie Eikenstraat op.

Vanuit Brussel (E19)

Na Kontich neemt u op de E19 dienstuitrit 6A naar het UZA. U kunt ook via afrit 7 (Kontich) via de Prins Boudewijnlaan en de Drie Eikenstraat naar het UZA rijden. 

Vanaf A12 Antwerpen-Boom

Volg de zijbaan tot aan de Moerelei en sla linksaf naar de Krijgslaan. Aan het kruispunt met het Universiteitsplein neemt u rechts de Doornstraat. Sla linksaf ter hoogte van de Drie Eikenstraat.

Vanaf de A12 Boom-Antwerpen

Volg de zijbaan tot aan de Krijgslaan. Aan het kruispunt met het Universiteitsplein neemt u rechts de Doornstraat. Sla linksaf ter hoogte van de Drie Eikenstraat. 

Download hier de printbare routebeschrijving.

Lees meer over de parking van het UZA aan de Drie Eikenstraat in Edegem.