Met de auto

Met de auto

Het UZA bevindt zich nabij de E19, maar is ook bereikbaar vanaf de A12. Hier vindt u de routebeschrijving.

U bereikt de parking van het UZA via het rondpunt in de Drie Eikenstraat 655 in Edegem (GPS-coördinaten: 51.15500, 4.41220).

Vanuit Gent (E17)

Neem de derde afrit na de Kennedytunnel (E19 richting  Mechelen-Brussel).  Na de Craeybeckxtunnel op  de E19, neemt u dienstuitrit 6A en draait u rechts de Drie Eikenstraat op.

Vanuit Luik of Eindhoven (E313)

Volg de richting Gent (E17) en neem op de ring de aansluiting naar de E19 richting Mechelen-Brussel. Na de Craeybeckxtunnel op de E19, neemt u dienstuitrit 6A en draait u rechts de Drie Eikenstraat op.

Vanuit Breda (E19)

Neem op de Antwerpse ring de aansluiting naar de E19 richting Mechelen-Brussel. Na de Craeybeckxtunnel op de E19, neemt u dienstuitrit 6A en draait u rechts de Drie Eikenstraat op.

Vanuit Antwerpen-Centrum

Neem in Berchem, in aansluiting op de Generaal Lemanstraat, de snelweg E19 richting Mechelen-Brussel. Na de Craeybeckxtunnel op de E19, neemt u dienstuitrit 6A en draait u rechts de Drie Eikenstraat op.

Vanuit Brussel (E19)

Na Kontich neemt u op de E19 dienstuitrit 6A naar het UZA. U kunt ook via afrit 7 (Kontich) via de Prins Boudewijnlaan en de Drie Eikenstraat naar het UZA rijden. 

Vanaf A12 Antwerpen-Boom

Volg de zijbaan tot aan de Moerelei en sla linksaf naar de Krijgslaan. Aan het kruispunt met het Universiteitsplein neemt u rechts de Doornstraat. Sla linksaf ter hoogte van de Drie Eikenstraat.

Vanaf de A12 Boom-Antwerpen

Volg de zijbaan tot aan de Krijgslaan. Aan het kruispunt met het Universiteitsplein neemt u rechts de Doornstraat. Sla linksaf ter hoogte van de Drie Eikenstraat. 

Lees meer over de parking van het UZA aan de Drie Eikenstraat in Edegem.

Laatst aangepast: 07 april 2023
Auteur(s):