Coronavirus COVID-19

Informatie voor UZA-patiënten en bezoekers | Reserveer hier een afspraak voor een PCR-test
Meer details Meer details

Met de auto

Met de auto

Het UZA bevindt zich nabij de E19, maar is ook bereikbaar vanaf de A12. Hier vindt u de routebeschrijving.

U bereikt de parking van het UZA via het rondpunt in de Drie Eikenstraat 655 in Edegem (GPS-coördinaten: 51.15500, 4.41220).

Vanuit Gent (E17)

Neem de derde afrit na de Kennedytunnel (E19 richting  Mechelen-Brussel).  Na de Craeybeckxtunnel op  de E19, neemt u dienstuitrit 6A en draait u rechts de Drie Eikenstraat op.

Vanuit Luik of Eindhoven (E313)

Volg de richting Gent (E17) en neem op de ring de aansluiting naar de E19 richting Mechelen-Brussel. Na de Craeybeckxtunnel op de E19, neemt u dienstuitrit 6A en draait u rechts de Drie Eikenstraat op.

Vanuit Breda (E19)

Neem op de Antwerpse ring de aansluiting naar de E19 richting Mechelen-Brussel. Na de Craeybeckxtunnel op de E19, neemt u dienstuitrit 6A en draait u rechts de Drie Eikenstraat op.

Vanuit Antwerpen-Centrum

Neem in Berchem, in aansluiting op de Generaal Lemanstraat, de snelweg E19 richting Mechelen-Brussel. Na de Craeybeckxtunnel op de E19, neemt u dienstuitrit 6A en draait u rechts de Drie Eikenstraat op.

Vanuit Brussel (E19)

Na Kontich neemt u op de E19 dienstuitrit 6A naar het UZA. U kunt ook via afrit 7 (Kontich) via de Prins Boudewijnlaan en de Drie Eikenstraat naar het UZA rijden. 

Vanaf A12 Antwerpen-Boom

Volg de zijbaan tot aan de Moerelei en sla linksaf naar de Krijgslaan. Aan het kruispunt met het Universiteitsplein neemt u rechts de Doornstraat. Sla linksaf ter hoogte van de Drie Eikenstraat.

Vanaf de A12 Boom-Antwerpen

Volg de zijbaan tot aan de Krijgslaan. Aan het kruispunt met het Universiteitsplein neemt u rechts de Doornstraat. Sla linksaf ter hoogte van de Drie Eikenstraat. 

Download hier de printbare routebeschrijving.

Lees meer over de parking van het UZA aan de Drie Eikenstraat in Edegem.

Laatst aangepast: 07 augustus 2020
Auteur(s):