Coronavirus COVID-19

Informatie voor UZA-patiënten en bezoekers | Reserveer hier een afspraak voor een PCR-test
Meer details Meer details

Lees hier ons kidsmagazine Oliver!

Lees hier ons kidsmagazine Oliver!

In ons kidsmagazine Oliver neemt mascotte Ollie kinderen mee in de wereld van het ziekenhuis om hun angst te verminderen en hun weerbaarheid te verhogen. Het magazine legt alles zo visueel mogelijk uit en brengt hen op een kindvriendelijke manier in contact met zichzelf, andere kinderen en het ziekenhuis zelf. In Oliver staan doe-opdrachten, woordzoekers en kleurplaten.

Lees de laatste nummers hier:

Winter 2021

Lees hier de wintereditie van 2021. Waarom hebben we eigenlijk bloed? Ontdek 5 dingen die je nog niet wist over je bloed, stap samen met Ollie in de ziekenwagen richting spoed en maak je eigen nepbloed.

Zomer 2021

Lees hier de zomereditie van 2021. Hoe ziet jouw genetische code eruit? Ontdek 5 dingen die je nog niet wist over DNA, duik mee met Ollie in de buizenpost richting het labo en ontwerp je eigen mondmasker.

Lente 2021

Lees hier de lente-editie van 2021. Neem een kijkje in je brein, ontdek waarom je pijn voelt en val samen met Ollie in een diepe slaap. 

Winter 2020

Lees hier de wintereditie van 2020. Ga met Oliver mee op pad in de apotheek, geef piekergedachten geen kans en ondek alles over virussen. 

Winter 2019

Lees hier de wintereditie van 2019. Laat je stem horen, ontdek alles over prikken en ga samen met Ollie op de foto in de CT-scan. 

Laatst aangepast: 26 november 2021
Auteur(s):