Coronavirus COVID-19

Informatie voor patiënten en bezoekers
Meer details Meer details

Artsen-specialisten in opleiding (ASO)

01/10/2020 tot 30/09/2021

Welkom

Als universitair ziekenhuis bieden we hoogwaardige academische opleiding aan zorgverleners. We leiden studenten geneeskunde en verpleegkunde uit alle jaren op, maar heel opvallend is vooral het grote aantal arts-specialisten in opleiding. In totaal zijn er permanent zo'n 200-arts-specialisten in opleiding aan de slag. 

Via deze website kan je je als (startende) ASO oriënteren in onze organisatie. Een handig referentiemiddel vóór en tijdens je opleiding! Wij wensen je een fijne opleiding met veel leerkansen.

Heb je na het lezen van de website nog specifieke vragen rond het starten van je assistentschap? Dan kan je terecht bij je stagemeester.

! Belangrijk voor de start van je opleiding !

Breng deze zaken in orde voor je aan je opleiding begint.

Onthaaldag

Om je verder wegwijs te maken in het UZA nodigen we je uit op de onthaaldag van 3 augustus of 1 oktober (van 9.30u tot 12u) in het Auditorium (route 12). Tijdens deze voormiddag maak je kennis met de UZA-cultuur en krijg je een korte introductie over onze medische ICT-toepassingen. Schrijf je hier in en bekijk hier het programma.

COVID-19 informatie

Om met de coronamaatregelen op een veilige manier patiënten te ontvangen, nemen we onze voorzorgen. Lees er hier meer over

 

Doelgroep
Type activiteit

Belangrijk voor de start van je opleiding