Coronavirus COVID-19

Informatie voor patiënten en bezoekers
Meer details Meer details

Werken Drie Eikenstraat tussen 01/02 en 06/02

Werken Drie Eikenstraat tussen 01/02 en 06/02

Datum: 
27/01/2021

Vanaf maandag 01/02 t.e.m. zaterdag 06/02 vinden er wegenwerken plaats in de Drie Eikenstraat aan het UZA. De hinder wordt enkel verwacht tussen 20:00 en 05.30. Overdag is het UZA nog steeds bereikbaar. 

In fase 1 wordt gewerkt aan het stuk tussen de Doornstraat en het rondpunt aan het UZA. Het verkeer zal in beide richtingen door kunnen. Fietsers en voetgangers kunnen ook door, maar moeten oversteken aan de Doornstraat en het fiets- en voetpad aan de overzijde nemen.
 
 
In fase 2 en 3 wordt het stuk tussen het rondpunt aan het UZA en de brug E19 afgesloten. Verkeer richting centrum Edegem kan steeds door. Autoverkeer richting het UZA volgt de omleiding Prins Boudewijnlaan > Groeningenlei > Doornstraat. Fietsers en voetgangers die het UZA willen bereiken, kunnen door de Drie Eikenstraat en nemen het fiets- en voetpad aan de overzijde.
 
Voor verkeer komende vanuit Antwerpen is de afrit 6A UZA afgesloten. Neem de volgende afrit 7 Kontich. Verkeer komende vanuit Kontich/Brussel, moet op de afrit 6A UZA verplicht rechts afdraaien.
 

Blijf op de hoogte van nieuws in het UZA via Twitter @uzanieuws en Facebook