Coronavirus COVID-19

Informatie voor patiënten en bezoekers
Meer details Meer details

Wegenwerken rond het UZA: Drie Eikenstraat en Wilrijkstraat

Wegenwerken rond het UZA: Drie Eikenstraat en Wilrijkstraat

Datum: 
20/11/2018

Eind 2018 en begin 2019 vinden er wegenwerken plaats in de Drie Eikenstraat en de Wilrijkstraat. Om de bereikbaarheid van het UZA voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken, volgt hieronder een overzicht van de geplande werken en bijhorende omleidingen.

Hou rekening met vertragingen en vertrek op tijd naar uw afspraak in het UZA. 

Drie Eikenstraat

Van maandag 26 november 2018 tot eind januari 2019: belangrijke vernieuwingswerken in de Drie Eikenstraat tussen de Strijdersstraat en Prins Boudewijnlaan. 

Tijdens deze periode is slechts éénrichtingsverkeer mogelijk (richting van Prins Boudewijnlaan naar het centrum). Enkel tijdens het kerstverlof (22 december - 6 januari) is er normaal tweerichtingsverkeer mogelijk. Klik hier voor een overzicht van de omleidingen (voor doorgaand verkeer, fietsers en de bus)

Wilrijkstraat

Van donderdag 6 december tot vrijdag 21 december 2018: werken in de Wilrijkstraat om de oversteekplaats voor voetgangers en fietsers veiliger te maken. 

Tijdens deze werken zal de Wilrijkstaat tussen de Drie Eikenstraat en inrit personeelsparking afgesloten zijn voor alle verkeer in de twee richtingen. De omgangsroute vindt u hier.

Alle actuele informatie over de wegenwerken rond het UZA vindt u steeds hier. 

Blijf op de hoogte van nieuws in het UZA via Twitter @uzanieuws en Facebook