Wegenwerken

Wegenwerken

Omleidingen door wegenwerken in Edegem. Hou rekening met vertragingen en vertrek op tijd naar uw afspraak in het UZA

In 2018 vinden er verschillende wegenwerken plaats in de omgeving en op weg naar het UZA. Om de bereikbaarheid van het UZA voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken, vindt u hier een overzicht van alle geplande werken en een link naar de bijhorende omleidingen.

Edegem-Wilrijk

Drie Eikenstraat

Van maandag 26 november 2018 tot eind januari 2019: belangrijke vernieuwingswerken in de Drie Eikenstraat tussen de Strijdersstraat en Prins Boudewijnlaan.
 
Tijdens deze periode is slechts éénrichtingsverkeer mogelijk (richting van Prins Boudewijnlaan naar het centrum). Enkel tijdens het kerstverlof (22 december - 6 januari) is er normaal tweerichtingsverkeer mogelijk. Download hier de informatiebrochure.
 
Hieronder volgt een overzicht van de omleidingen:

Auto:
 
Doorgaand verkeer volgt de grote omleidingsweg:
  • Via de Mechelsesteenweg, Boniverlei en de Prins Boudewijnlaan 
  • Via de Antwerpsestraat, Vredebaan (R11) en Prins Boudewijnlaan

Fiets: 

  • Van 26 november tot 21 december: fietsers kunnen in de rijrichting centrum door de Drie Eikenstraat blijven rijden. In de rijrichting Wilrijk volgen fietsers de omleiding via de Terelststraat
  • Van 7 januari tot eind januari: fietsers kunnen in de rijrichting Wilrijk blijven rijden. In de rijrichting centrum volgen fietsers de omleiding via de Terelststraat. 
 

Bus:

Buslijnen 32,140,141,130 en 135 richting UZA worden omgeleid. Raadpleeg de aangepaste routes en haltes op www.delijn.be.

Wilrijkstraat

Van donderdag 6 december tot vrijdag 21 december 2018: werken in de Wilrijkstraat om de oversteekplaats voor voetgangers en fietsers veiliger te maken. 
 
Tijdens deze werken zal de Wilrijkstaat tussen de Drie Eikenstraat en inrit personeelsparking afgesloten zijn voor alle verkeer in de twee richtingen. Dat betekent dat personeel en leveranciers die vanuit de Drie Eikenstraat de Wilrijkstraat willen inrijden, moeten rondrijden via de Doornstraat en de wegen van de UAntwerpen. Een omleiding wordt door de gemeente/aannemer ingericht.
 
 

Aartselaar

In de gemeente Aartselaar zijn ook wegwerkzaamheden aan de gang. Volg deze werken via www.aartselaar.be/werken-kleistraat-oever.