WarmUZA

Op zaterdag 30 november organiseert de kinderafdeling van het UZA, in samenwerking met UZA foundation, de eerste editie van de WarmUZA. Dit is niet zomaar een loopactiviteit, maar een loopactiviteit rond en door het UZA. De opbrengst gaat integraal naar de afdeling kindergeneeskunde.

za, 30/11/2019 -
11:00 tot 18:00
UZA

Samen gaan we voor een warme actie! 

Loop of wandel jij ook mee ten voordele van de afdeling kindergeneeskunde van het UZA? De afdeling kindergeneeskunde organiseert, in samenwerking met UZA foundation, de eerste editie van WarmUZA. Dit is niet zomaar een loopactiviteit, maar een loopactiviteit rond en door het UZA waarmee je bovendien onze patiëntjes steunt. In de loop van de dag zullen er enkele artiesten optreden, waaronder de UZA band. 

Je hoeft geen fervent loper te zijn om deel te nemen, een ronde is iets meer dan een kilometer. Je bepaalt zelf hoeveel rondjes je loopt of wandelt.  Wie zin heeft in iets lekkers, kan genieten van een stukje verse pizza of een lekker tasje soep. De opbrengst van deze lekkernijen gaat integraal naar de kinderafdeling van het UZA. 

Praktische informatie

  • Zaterdag 30 november 2019, tussen 11 en 18 uur. 
  • Loopactiviteit in en rond het UZA. 
  • Je betaalt per deelnemer €5 inschrijvingsgeld. Hiervoor krijg je een koekje en drankje in de plaats. Je mag zoveel rondjes lopen als je maar wilt. 
  • Tijdens WarmUZA verkopen we soep per liter, dit aan €5/liter. Je kan op voorhand aangeven (samen met je inschrijving) hoeveel liter soep je wilt bestellen. Neem je eigen potje mee! 
  • Inschrijven is verplicht. Klik hier om je in te schrijven. 
  • Reserveer je plaats voor 20 november. Opgelet: de plaatsen zijn beperkt! 

Helpende handen

we zijn steeds op zoek naar helpende handen tijdens de WarmUZA. Word ook jij zo enthousiast van dit initiatief en wil je graag mee de handen uit de mouwen steken? Laat het zeker weten via pedagogischmedewerker [at] uza [dot] be en we vertellen je graag hoe je ons kan helpen. 

Vragen?

Heb je nog vragen of is er iets niet duidelijk? Neem zeker contact op met ons via pedagogischmedewerker [at] uza [dot] be of via 03 821 35 17. We helpen je graag verder! 

Tot dan!