Coronavirus COVID-19

Informatie voor UZA-patiënten en bezoekers | Reserveer hier een afspraak voor een PCR-test
Meer details Meer details

UPDATE 29/10: Tijdelijk geen bezoek vanaf 30/10

UPDATE 29/10: Tijdelijk geen bezoek vanaf 30/10

Datum: 
29/10/2020

Een veilige zorg voor onze patiënten en de gezondheid van onze medewerkers gaan voorop. Vanaf vrijdag 30 oktober zal er tijdelijk geen bezoek meer mogelijk zijn in het UZA en kan je enkel in uitzonderlijke gevallen één begeleider meebrengen. Voor sommige patiënten en afdelingen geldt een aanvullende of afwijkende bezoekregeling: materniteit, kindergeneeskunde, neonatologie, intensieve zorgen, palliatieve patiënt en urgent bezoek, mortuarium. Lees alle informatie en de maatregelen bij de uitzonderingen hier steeds na.

Je kan proper wasgoed en persoonlijke spullen naar onze wasgoed- en pakjesdienst brengen. Verzamel alles in een zak en geef de zak af bij onze medewerkers in het bezoekersrestaurant in onze inkomhal. Wij brengen de persoonlijke spullen tot op de kamer. Wasgoed kan je hier ook weer ophalen. De wasgoed- en pakjesdienst is elke weekdag geopend tussen 13u en 20u én in het weekend tussen 13u en 17u. Lees er hier meer over. 

We vinden het ontzettend belangrijk dat onze patiënten in contact blijven met het thuisfront. Breng je partner, vriend(in) of familielid geregeld een telefonisch of virtueel bezoek via Facetime, Skype, WhatsApp of andere tools. Brieven en pakjes bezorgen we via de pakjesdienst met veel plezier aan geliefden die bij ons verblijven.

Draag goed zorg voor elkaar. We hopen jullie zo snel mogelijk opnieuw in het ziekenhuis te mogen ontvangen.

Blijf op de hoogte van nieuws in het UZA via Twitter @uzanieuws en Facebook