Race for the Cure Antwerpen

Op zondag 30 september is het weer zover: de Race for the Cure Antwerpen, georganiseerd door Think Pink! Op deze dag vieren lotgenoten in Antwerpen, Brussel en Namur het leven. Iedereen toont solidair steun aan lotgenoten en samen staan we stil bij iedereen die er jammer genoeg niet meer is. Ook dit jaar loopt en wandelt het UZA mee.

zo, 30/09/2018 -
09:00 tot 14:00
Linkeroever (Frederik van Eedenplein) - Antwerpen

De Race for the Cure is wereldwijd het grootste evenement in de strijd tegen borstkanker. Dit sportieve samenkomen werd voor het eerst in 1983 door de grootste Amerikaanse borstkankercampagne Susan G. Komen in Dallas georganiseerd. Vandaag nemen jaarlijks anderhalf miljoen mensen deel in meer dan 100 steden in 10 landen!

De Race for the Cure is vooral een wandeltocht (3 km) en een looptocht (6 km). Daarnaast wordt ook een groot dorp opgetrokken. De hele dag is gevuld met animatie en intense emoties. Op deze dag vieren lotgenoten in Antwerpen, Brussel en Namur het leven, toont iedereen solidair steun aan lotgenoten en staan we samen stil bij iedereen die er jammer genoeg niet meer is.

Inschrijven 

Ook het UZA neemt deel. Wil je graag samen met ons lopen? Dat kan! 
Het inschrijvingsgeld bedraagt €10 per persoon. Voor €7.5 extra kan je genieten van een lekkere tapas. Hoe ga je best te werk? 
  1. Ga naar de website van Think Pink. Klik hier. 
  2. Vul de UZA-teamcode in: 71D85
  3. De afrekening van het UZA-team gebeurt via Ann Ronsse. 
  4. Schrijf het nodige bedrag (inschrijvingsgeld en eventueel tapas) over naar BE 30 7340 2746 09 11 (op naam van Ann Ronsse), met vermelding van je naam en aantal personen. 
  5. Om je inschrijving definitief te maken stuur je nog een mailtje naar Ann (ansronsse [at] live [dot] be), met vermelding dat je het geld hebt overgeschreven. 
Opgelet: betaal uiterlijk 5 dagen na je inschrijving, anders wordt je inschrijving geannuleerd. 
Inschrijven kan tot 18 september. 
 

Programma

9 u.: T-shirt afhalen of ter plaatse inschrijven
10.15 u.: Zumba
10.30 u.: Kids' Run 850 m (voor kinderen tot 10 jaar)
11 u.: Start Run 6 km (na aankomst Kids' Run)
11.30 u.: Start Walk 3 km
12 u.: Tapas- en aperitiefmoment
 
9 - 15 u.: Gezondheidsmarkt
 
 
Heb je nog vragen? Spreek één van de verpleegkundig trajectbegeleiders gynaecologische oncologie aan of stuur een mailtje naar moca [at] uza [dot] be en we helpen je graag verder. 
Doelgroep
Type activiteit
Organisator
Race for the cure