Bezoek en overnachting op de materniteit

Bezoekuren op materniteit

Bezoekuren familie en vrienden

  • dagelijks van 15:00-17:00 en van 18:00-20:00

Bezoekuren partner

  •      eenpersoonskamer: doorlopend
  •      tweepersoonskamer: vanaf 10:00 

Vanaf 15 maart 2018 zijn de deuren van de materniteit gesloten buiten de bezoekuren. Partners hebben altijd toegang via de code die u krijgt bij opname. 

Overnachting partner 

Als partner kunt u uw vrouw en kind dag en nacht ondersteunen. Geef tijdig door aan de verpleegkundige door als de partner wil blijven slapen.

  • Op de afdeling: Uw partner kan tegen betaling blijven slapen op uw eenpersoonskamer. Op een tweepersoonskamer is een overnachting niet mogelijk. Ontbijt is inbegrepen in de prijs en moet u vooraf bestellen. Voor andere maaltijden kan u partner terecht in de inkomhal of het restaurant (route 30). Lees meer over de tarieven voor rooming-in.

  • Op het verloskwartier: Uw partner kan gratis overnachten tijdens uw arbeid en bevalling op het verloskwartier. Ontbijt en maaltijden zijn niet inbegrepen, maar kunnen tegen betaling besteld worden.

  • Andere mogelijkheden: Als uw partner niet op uw kamer, maar toch dichtbij wil overnachten, kan dat in gastenverblijf Ter Weyde of in Drie Eiken, beide vlak naast het UZA. 

We rekenen er op dat partners zich aanpassen aan de gewoonten en regels van de dienst.

Overnachting familie

Familie en vrienden kunnen vlakbij het UZA overnachten in:

Deze informatie werd laatst aangepast op vrijdag 01 februari 2019 - 12:02
Auteur(s): Team