Zelfzorg: Een interactieve infoavond voor ouders

Zelfzorg, iedereen heeft het erover maar hoe doe je dat dan? Zelfzorg, wat betekent dat eigenlijk? Dit is het centrale thema van onze infoavond voor ouders van kinderen met een medische problematiek.

di, 21/11/2023 - 19:30 tot 21:30
Raadzaal, UZA

Zelfzorg, een begrip dat vaak de revue passeert, maar hoe brengen we het in de praktijk? Wat betekent zelfzorg werkelijk? Hoe kunnen we voor onszelf zorgen te midden van de zorg die we aan onze kinderen besteden? Waar vinden we de tijd en ruimte voor onze eigen welzijn? Het balanceren tussen werk en gezinsleven, tussen het zijn van een ouder en een partner, tussen de last die we dragen en onze innerlijke veerkracht – hoe kunnen we hierin harmonie vinden?

Deze en vele andere prangende vragen zullen uitvoerig aan bod komen in een interactieve infoavond. Via het delen van persoonlijke ervaringen, praktische voorbeelden en bronnen uit de literatuur streven we ernaar om een warme en vertrouwelijke omgeving te creëren. Hier kunnen ouders elkaar inspireren, van elkaar leren en gezamenlijk reflecteren over het cruciale belang van zelfzorg, zowel voor onszelf als voor onze kinderen.

Voor wie is deze bijeenkomst bedoeld? Voor alle ouders die zorgen voor kinderen met een chronische ziekte. We hopen u van harte te mogen verwelkomen.

Praktisch

  • 21 november 2023, van 19u30 tot 21u30
  • Locatie: Raadzaal, UZA (route 4)
  • Kostprijs: €24,40 p.p.
Doelgroep
Type activiteit