Wetenschappelijk congres zindelijkheid 2017

De leeftijd waarop kinderen zindelijk worden in onze Westerse wereld verlaat. Op dit congres gaan we dieper in op de literatuur rond het zindelijheidsproces, met nadruk op beïnvloedende factoren, de verlating, de maatschappelijke gevolgen en mogelijke oplossingen.

di, 19/09/2017 -
08:30 tot 14:30
UA, Aula Fernand Nédée, Universiteitsplein 1, 2610 Antwerpen (Wilrijk)

Ouders overal ter wereld moeten zich op een bepaald ogenblik in het leven van hun kind buigen over de zindelijkheidstraining. Het zindelijkheidsproces is een onvermijdelijke stap in de ontwikkeling van een kind.

In de loop der jaren is uit verschillende onderzoeken naar voor gekomen dat de leeftijd waarop een kind zindelijk wordt in onze Westerse maatschappij verlaat is.

Dit jaar geven we een overzicht van de literatuur over bepaalde aspecten van het zindelijkheidsproces met nadruk op beïnvloedende factoren, de verlating, de maatschappelijke gevolgen en mogelijke oplossingen.

Wij bespreken de bevindingen uit het onderzoek samen met u tijdens het wetenschappelijk congres over zindelijkheid op 19 september 2017. We verwelkomen u graag op deze interessante en praktijkgerichte bijeenkomst.

Praktisch

  • Dinsdag 19 september 2017
  • UA, Campus Drie Eiken - Aula Fernand Nédée, Universiteitsplein 1, 2610 Antwerpen (Wilrijk)
  • Meer informatie: UZA, secretariaat dienst urologie, mevr. Liesbet Knaepkens, liesbet [dot] knaepkens [at] uza [dot] be, tel +32 3 821 35 11
  • Organisator en academisch coördinator UA: Prof. dr. A. Vermandel
  • Bekijk het programma in pdf


Inschrijven

  • Inschrijven via liesbet [dot] knaepkens [at] uza [dot] be 
  • Het inschrijvingsgeld bedraagt 50 euro per persoon (lunch en koffie inbegrepen).
  • Na uw elektronische inschrijving ontvangt u een bevestigingsmail met de betalingsgegevens. Uw inschrijving is pas geldig na ontvangst van het inschrijvingsgeld.
 

 "Je kind zindelijk krijgen? Dat doe je zo! Een handige gids gebaseerd op wetenschap en ervaring" Alexandra Vermandel, ISBN 9789463440189 - ca. 152 blz. 

Dit boek is vanaf september 2017 beschikbaar en kan nu al besteld worden op www.acco.be/zindelijkheidKomt u naar het congres? Geniet van de voorintekenprijs: 16,95 euro i.p.v. 19,95 euro. Registreer uw exemplaar bij uw online inschrijving en haal het ter plaatse af. U kan er met cash of via bancontact betalen.

Type activiteit
Organisator