Look good, feel better - donderdag 19 september 2019

Deze sessie wordt geannuleerd wegens te weinig inschrijvingen. Heeft u vragen? Neem contact op met ons via 03 821 59 79. Workshop verzorging voor kankerpatiënten om de nevenwerking van een behandeling te maskeren. Deze sessie is uitsluitend bedoeld voor patiënten.

do, 19/09/2019 -
12:00 tot 16:00
Zorghotel Drie Eiken (gelegen naast UZA)

Door ziekte en behandeling krijgt uw lichaam het dikwijls hard te verduren en kunt u zich vermoeid voelen. Ontevredenheid over het uiterlijk tast het zelfvertrouwen aan en kan leiden tot isolement. 

Look good, feel better is een gezamenlijk project van het UZA en Kom op tegen Kanker. Samen organiseren we workshops over make-up en verzorging voor kankerpatiënten.  

Tijdens deze workshop leert een schoonheidsspecialiste u in een halve dag een aantal eenvoudige make-up en schoonheidstechnieken die de nevenwerkingen van een behandeling maskeren en uw lichaam verzorgen. Wie er goed uitziet, voelt zich vaak ook beter!

Volgende onderwerpen komen aan bod: 

  • Huidverzorging
  • Vlekken camoufleren
  • Make-up tips
  • Wenkbrauwen bijtekenen
  • Haarbanden en sjaals
  • Pruikkeuze

De workshop wordt gratis aangeboden en start om 12 uur met een broodjeslunch en eindigt om 16 uur.

Deze workshop is uitsluitend voor patiënten. Het is niet de bedoeling om een naaste mee te brengen naar de sessie. We kiezen hiervoor omdat niet iedereen iemand kan meebrengen en deelnemers zich mogelijks niet voldoende geborgen en vrij voelen om hun ervaringen te delen met anderen erbij. We hopen op uw begrip.

Inschrijven

Inschrijven is niet meer mogelijk. Heeft u vragen? Neem contact op met 03 821 59 79.

Doelgroep
Type activiteit