Coronavirus COVID-19

Informatie voor UZA-patiënten en bezoekers | Reserveer hier een afspraak voor een PCR-test
Meer details Meer details
Herstellen na kanker - infoavond oncorevalidatie - donderdag 24 november 2022

Kom meer te weten over het oncorevalidatieprogramma tijdens één van de infoavonden. Dit programma helpt om uw fysieke en mentale kracht te herwinnen tijdens of na een kankerbehandeling.

do, 24/11/2022 - 19:00 tot 20:00
Online, via Microsoft Teams

Kanker is een ingrijpende ziekte met een zware behandeling. Vaak kampen mensen na de stop van de behandeling met lichamelijke en/of psychosociale klachten zoals extreme vermoeidheid, pijnlijke gewrichten of stress.

Beweging heeft een positieve invloed op deze klachten en bevordert het herstel na kanker. Daarom biedt het UZA driemaal per jaar een revalidatieprogramma aan. Twee keer per week traint u op kracht en conditie volgens een schema op maat.

Via psychosociale infosessies krijgt u informatie en tips rond thema’s die belangrijk zijn bij het terug opnemen van uw dagelijkse activiteiten na de behandeling.

Kom naar één van onderstaande infoavonden en ontdek de inhoud van het oncorevalidatieprogramma, alsook het praktische verloop. 

U maakt kennis met de verpleegkundig trajectbegeleider en de psycholoog. 

U en uw familie zijn van harte welkom! 

Praktische informatie 

  • Wanneer? donderdag 24 november 2022
  • Waar?  deze infosessie gaat digitaal door via Microsoft Teams. Dit is een zeer gebruiksvriendelijk platform, waarbij u niets hoeft te installeren. Enkele dagen voor de infosessie ontvangt u de deelnamelink. 
  • Deelname is gratis, maar inschrijven is verplicht. 
Doelgroep
Type activiteit