Coronavirus COVID-19

Informatie voor patiënten en bezoekers
Meer details Meer details
8ste herfstsymposium - lumbo-ischialgie: diagnose en behandeling

8ste editie van het herfstsymposium van de dienst fysische geneeskunde en revalidatie met als thema "lumbo-ischialgie: diagnose en behandeling".

za, 19/10/2019 - 08:30
Auditorium Kinsbergen, route 12

Prof. dr.  G. Stassijns, UA, faculteit geneeskunde en gezondheidswetenschappen, UZA,  dienst fysische geneeskunde en revalidatie en collega’s van de dienst fysische geneeskunde en revalidatie, UZA,  hebben het genoegen u uit te nodigen op het 8ste Herfstsymposium op 19 oktober 2018 - LUMBO-ISCHIALGIE: diagnose en behandeling

Programma

Praktisch

  • Doelgroep: artsen 
  • Deelnameprijs: 50 euro. Het inschrijvingsgeld dient te worden betaald binnen de 14 dagen na inschrijving op rekeningnummer met IBAN-CODE: BE 31-001089315555 en SWIFT-CODE: GEDABEBB met als referentie: 8steherfstsymposium2019/21FGF/00/NAAM+VOORNAAM. Datum van betaling geldt als inschrijvingsdatum. Bevestiging van uw inschrijving wordt via mail verstuurd een maand voor het congres. Bij annulatie wordt het inschrijvingsgeld niet terugbetaald. Vervanging door een collega kan door een eenvoudige mail te sturen aan kathleen [dot] hendrickx [at] uza [dot] be. In het inschrijvingsgeld zijn deelname aan het congres, de documentatiemap en koffiebreak inbegrepen.
  • Locatie: Universitair Ziekenhuis Antwerpen, Wilrijkstraat 10, 2650 Edegem / auditorium Kinsbergen, route 12
  • Parking: Drie Eikenstraat 655, 2650 Edegem, (GPS coördinaten: 51.15500 – 4.41220)
  • Accreditatie: credit points ethiek (rubriek 6) en credit points (rubriek 2) werden aangevraagd.
  • Inschrijven: Het symposium is volzet. Schrijf hier in op de wachtlijst. Als er een plaats vrijkomt, nemen we contact met u op.
  • Powerpoints van de sprekers kan u na het congres terugvinden op de UZA-website

Wij hopen op uw talrijke aanwezigheid!

Met collegiale groeten,

Prof. dr.  G. Stassijns, Dr. M.E. Steens, Dr. G. Vyncke,  Dr. L. Van Brabander,  Dr. T. De Vroey, Dr. P. Verspeelt,  UA, faculteit geneeskunde en gezondheidswetenschappen, UZA,  dienst fysische geneeskunde en revalidatie en collega’s van de dienst fysische geneeskunde en revalidatie, UZA.

Met dank aan onze sponsors

Eurogenerics NV., IXX-pharma, Heel, Trenker, Tilman, TRB Chemedica, Dorsoo, Vigo, EDS-orthopedie, Benetec, Apotex-Aurobindo, Ergodome, Bio Minerals N.V., Pfizer PFE Belgium bvba 

Doelgroep
Type activiteit