Coronavirus COVID-19

Informatie voor patiënten en bezoekers
Meer details Meer details

Aanmelden kind

Aanmelden kind

Waar meldt u zich aan?

1. Onthaalbalie

Meld u aan de onthaalbalie in de inkomhal. Onze medewerkers registreren uw aankomst en verwijzen u in afwachting van uw inschrijving naar de wachtzaal.

2. Wachtzaal

Uw oproepnummer en het loketnummer verschijnen op het elektronisch bord in de wachtzaal. Als u aan de beurt bent, gaat u naar het loket.

3. Inschrijving opname

Tijdens uw inschrijving worden de gegevens van uw kind geregistreerd. U ontvangt:

  • etiketbladen voor uw identificatie op allerlei documenten en stalen tijdens uw opname
  • een identificatiearmbandje met de naam en geboortedatum van uw kind. Controleer of de gegevens correct zijn. Uw kind moet het polsbandje altijd dragen tijdens zijn of haar verblijf. Dat is belangrijk om hem of haar de juiste zorg te kunnen geven. Als het bandje loskomt, vuil of beschadigd is, vraag dan een nieuw bandje aan de verpleegkundige.
  • een routebeschrijving naar de verpleegafdeling waar uw kind zal verblijven (eventueel kan een vrijwilliger u naar de afdeling begeleiden)

Bij uw inschrijving vragen we u de wettelijke en officiële opnameverklaring te ondertekenen. Daardoor bevestigt u uw kamerkeuze, de wettelijk vastgelegde financiële voorwaarden en die van het ziekenhuis.

Hebt u een hospitalisatieverzekering bij Assurcard©, dan kunt u alvast de aangifte van uw opname doen aan de Assurcard©-kiosk vlakbij de wachtzaal voor de inschrijvingen. U kunt dit ook reeds vooraf doen via de website van Assurcard©, of telefonisch.