Met de auto

Het UZA bevindt zich nabij de E19, maar is ook bereikbaar vanaf de A12. Hier vindt u de routebeschrijving.

Het adres van het UZA is Wilrijkstraat 10, 2650 Edegem. Opgelet, de parking van het UZA bereikt u via het rondpunt in de Drie Eikenstraat 655 in Edegem (GPS-coördinaten: 51.15500, 4.41220).

Opgelet 24 mei – 10 juli: omleiding naar UZA vanuit Edegem

Vanuit Gent (E17)

Neem de derde afrit na de Kennedytunnel (E19 richting  Mechelen-Brussel).  Na de Craeybeckxtunnel op  de E19, neemt u dienstuitrit 6A en draait u rechts de Drie Eikenstraat op.

Vanuit Luik of Eindhoven (E313)

Volg de richting Gent (E17) en neem op de ring de aansluiting naar de E19 richting Mechelen-Brussel. Na de Craeybeckxtunnel op de E19, neemt u dienstuitrit 6A en draait u rechts de Drie Eikenstraat op.

Vanuit Breda (E19)

Neem op de Antwerpse ring de aansluiting naar de E19 richting Mechelen-Brussel. Na de Craeybeckxtunnel op de E19, neemt u dienstuitrit 6A en draait u rechts de Drie Eikenstraat op.

Vanuit Antwerpen-Centrum

Neem in Berchem, in aansluiting op de Generaal Lemanstraat, de snelweg E19 richting Mechelen-Brussel. Na de Craeybeckxtunnel op de E19, neemt u dienstuitrit 6A en draait u rechts de Drie Eikenstraat op.

Vanuit Brussel (E19)

Na Kontich neemt u op de E19 dienstuitrit 6A naar het UZA. U kunt ook via afrit 7 (Kontich) via de Prins Boudewijnlaan en de Drie Eikenstraat naar het UZA rijden. 

Vanaf A12 Antwerpen-Boom

Volg de zijbaan tot aan de Moerelei en sla linksaf naar de Krijgslaan. Aan het kruispunt met het Universiteitsplein neemt u rechts de Doornstraat. Sla linksaf ter hoogte van de Drie Eikenstraat.

Vanaf de A12 Boom-Antwerpen

Volg de zijbaan tot aan de Krijgslaan. Aan het kruispunt met het Universiteitsplein neemt u rechts de Doornstraat. Sla linksaf ter hoogte van de Drie Eikenstraat.

Opgelet 24 mei – 10 juli: omleiding naar UZA vanuit Edegem

In 2017 zal de Drie Eikenstraat heraangelegd worden. Ter voorbereiding worden de leidingen van de nutsbedrijven in de buurt vernieuwd. Daarom zal vanaf 24 mei tot 10 juli de Drie Eikenstraat éénrichtingsverkeer worden richting Edegem-centrum tussen de E19 en de Prins Boudewijnlaan van het UZA.

Wie vanuit het centrum van Edegem het UZA wil bereiken, moet een omweg volgen:  

  • Op de Prins Boudewijnlaan richting Berchem slaat u linksaf naar de Jules Moretuslei. Deze weg blijft u volgen tot de Heistraat die verder doorloopt in de Doornstraat. Vervolgens slaat u de Drie Eikenstraat in en heeft u het UZA bereikt.
  • Op de Prins Boudewijnlaan richting Kontich slaat u rechtsaf naar de Groeningenlei en slaat u daarna nogmaals af naar de Doornstraat. Halverwege deze straat slaat u terug rechtsaf richting Drie Eikenstraat en zo heeft u het UZA bereikt.

Wegrijdend verkeer richting Edegem kan steeds door. Het op- en afrittencomplex van de E19 blijft volledig bereikbaar.

Download hier de printbare routebeschrijving.

Lees meer over de parking van het UZA aan de Drie Eikenstraat in Edegem.